LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi di Amerika England United Kingdom

LLB boleh diperolehi, menunjukkan bahawa seseorang individu disahkan untuk bekerja dalam bidang undang-undang. Ia juga adalah mungkin untuk mencapai pengkhususan dengan pensijilan ini untuk menyesuaikan kerjaya dalam arah tertentu dgn hukum. 

Jenayah siber dan salah guna teknologi telekomunikasi adalah masalah yang semakin meningkat di dunia ini. Sebagai contoh, hacking adalah perkara biasa hari ini. Jadi semua peguam yang berminat untuk berkhidmat di dunia teknologi perlu memburu Sarjana Teknologi Maklumat.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Terbaik Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi di Amerika England di UK

2 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Teknologi, England Filter

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang dengan Tahun Asas * (* Tertakluk kepada kelulusan)

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Leeds Nottingham + 2 lagi

Undang-undang LLB (Kepujian) kami yang mempunyai Inovasi dan Teknologi Undang-undang dengan Tahun Asas * adalah ijazah undang-undang yang berkelayakan yang dikaji selama 4 tahun. Ia bertujuan untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya di sektor perdagangan yang sah atau lebih luas dan yang mempunyai minat dalam amalan undang-undang abad ke-21.

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang * (* Tertakluk kepada kelulusan)

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Leeds Nottingham + 2 lagi

Undang-undang LLB (Kepujian) kami dengan Inovasi Undang-Undang dan Teknologi * adalah ijazah undang-undang 3 tahun yang berkelayakan. Ia bertujuan untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya di sektor perdagangan yang sah atau lebih luas dan yang mempunyai minat dalam amalan undang-undang abad ke-21.