LAWSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi di UK

Dengan mendapatkan LLB, individu dapat mengesahkan kepada majikan semasa dan masa depan yang mereka miliki pemahaman yang komprehensif mengenai kemahiran pemikiran analitikal dan kritikal yang diperlukan oleh seseorang dalam bidang undang-undang.   

The LLM dalam ijazah Teknologi Maklumat menyediakan pengetahuan lanjutan dan pemahaman lengkap undang-undang teknologi maklumat. Seseorang akan mempunyai peluang untuk memilih daripada pelbagai mata pelajaran. Selepas tamat pengajian, anda boleh bekerja sebagai pegawai perisikan antarabangsa, atau pengurus pengawasan IT dan profesion lain yang berkaitan.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi di UK

2 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Teknologi, United Kingdom Filter

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang dengan Tahun Asas * (* Tertakluk kepada kelulusan)

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Leeds Nottingham + 2 lagi

Undang-undang LLB (Kepujian) kami yang mempunyai Inovasi dan Teknologi Undang-undang dengan Tahun Asas * adalah ijazah undang-undang yang berkelayakan yang dikaji selama 4 tahun. Ia bertujuan untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya di sektor perdagangan yang sah atau lebih luas dan yang mempunyai minat dalam amalan undang-undang abad ke-21.

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang * (* Tertakluk kepada kelulusan)

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Leeds Nottingham + 2 lagi

Undang-undang LLB (Kepujian) kami dengan Inovasi Undang-Undang dan Teknologi * adalah ijazah undang-undang 3 tahun yang berkelayakan. Ia bertujuan untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya di sektor perdagangan yang sah atau lebih luas dan yang mempunyai minat dalam amalan undang-undang abad ke-21.