LAWSTUDIES

2 Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi 2020

Apabila anda melengkapkan pendidikan ijazah anda dalam undang-undang profesional, anda akan dianugerahkan dengan Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) ijazah. Dengan akreditasi tambahan, LLB membolehkan anda untuk mengamalkan undang-undang di kebanyakan negara di seluruh dunia.

The LLM dalam ijazah Teknologi Maklumat menyediakan pengetahuan lanjutan dan pemahaman lengkap undang-undang teknologi maklumat. Seseorang akan mempunyai peluang untuk memilih daripada pelbagai mata pelajaran. Selepas tamat pengajian, anda boleh bekerja sebagai pegawai perisikan antarabangsa, atau pengurus pengawasan IT dan profesion lain yang berkaitan.

Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi

2 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Teknologi Filter

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang dengan Tahun Asas

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2020 United Kingdom London Manchester Leeds Nottingham + 3 lagi

Undang-undang LLB (Kepujian) kami dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang dengan Tahun Asas adalah ijazah undang-undang yang berkelayakan yang dikaji selama 4 tahun. Ia bertujuan untuk pelajar yang ingin meneruskan kerjaya di sektor perdagangan yang sah atau lebih luas dan yang mempunyai minat dalam amalan undang-undang abad ke-21. Di samping mempelajari topik undang-undang utama, anda juga akan mengkaji modul mengenai Inovasi Undang-undang dan Teknologi Undang-undang.

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2020 United Kingdom London Manchester Leeds Nottingham + 3 lagi

Undang-undang LLB (Kepujian) kami dengan Inovasi Undang-Undang dan Teknologi adalah ijazah undang-undang berkelayakan 3 tahun. Ia bertujuan untuk pelajar yang ingin meneruskan kerjaya di sektor perdagangan yang sah atau lebih luas dan yang mempunyai minat dalam amalan undang-undang abad ke-21.