LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik 2 Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi 2019/2020

Apabila anda melengkapkan pendidikan ijazah anda dalam undang-undang profesional, anda akan dianugerahkan dengan Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) ijazah. Dengan akreditasi tambahan, LLB membolehkan anda untuk mengamalkan undang-undang di kebanyakan negara di seluruh dunia.

The LLM dalam ijazah Teknologi Maklumat menyediakan pengetahuan lanjutan dan pemahaman lengkap undang-undang teknologi maklumat. Seseorang akan mempunyai peluang untuk memilih daripada pelbagai mata pelajaran. Selepas tamat pengajian, anda boleh bekerja sebagai pegawai perisikan antarabangsa, atau pengurus pengawasan IT dan profesion lain yang berkaitan.

Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Teknologi

2 Hasil dalam Pengajian Undang-undang Teknologi Filter

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang dengan Tahun Asas * (* Tertakluk kepada kelulusan)

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London Leeds Nottingham + 2 lagi

Undang-undang LLB (Kepujian) kami yang mempunyai Inovasi dan Teknologi Undang-undang dengan Tahun Asas * adalah ijazah undang-undang yang berkelayakan yang dikaji selama 4 tahun. Ia bertujuan untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya di sektor perdagangan yang sah atau lebih luas dan yang mempunyai minat dalam amalan undang-undang abad ke-21.

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Inovasi dan Teknologi Undang-undang * (* Tertakluk kepada kelulusan)

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London Leeds Nottingham + 2 lagi

Undang-undang LLB (Kepujian) kami dengan Inovasi Undang-Undang dan Teknologi * adalah ijazah undang-undang 3 tahun yang berkelayakan. Ia bertujuan untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya di sektor perdagangan yang sah atau lebih luas dan yang mempunyai minat dalam amalan undang-undang abad ke-21.