Filter
Sarjana Muda Undang-undang
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda Undang-undang dalam Undang-undang Cukai Antarabangsa 2019/2020

LLB adalah ijazah yang dianugerahkan kepada peserta program Sarjana Muda Undang-undang yang berjaya. Program-program ini direka untuk meningkatkan pengetahuan para pelajar tentang bidang tertentu undang-undang.

Apakah LLB dalam Undang-undang Cukai Antarabangsa? Undang-undang cukai dalam negeri adalah rumit seperti itu, tetapi undang-undang cukai antarabangsa jauh lebih rumit. Program ini dirancang untuk melengkapkan individu dengan keupayaan untuk menyelaraskan undang-undang cukai domestik dengan negara-negara lain supaya mereka boleh membantu syarikat-syarikat tetap mematuhi di mana sahaja mereka memilih untuk menjalankan perniagaan. Kursus boleh memberi tumpuan kepada melengkapkan pelajar dengan pemahaman yang kukuh tentang subjek ekonomi perniagaan antarabangsa kerana ia berkaitan dengan cukai dan undang-undang serta memberi mereka asas teori yang komprehensif.

Orang yang lulus dari program ini sering memasuki tenaga kerja dengan pemikiran analitis yang berminat serta kemampuan penyelidikan yang kuat. Ramai juga mempunyai keupayaan untuk menyampaikan maklumat rumit dalam format mudah difahami. Setiap kemahiran ini boleh melayani profesional dengan baik dalam beberapa industri dan kedudukan.

Kos program semuanya bergantung kepada beberapa faktor, seperti di mana individu menghadiri sekolah dan sama ada dia mengambil kursus dalam talian atau di dalam bilik darjah. Pelajar prospektif digalakkan membuat penyelidikan sebelum memohon.

Seseorang yang mempunyai LLB dalam undang-undang Cukai Antarabangsa berpeluang untuk mengikuti ijazah sarjana atau pergi bekerja dalam beberapa bidang khusus. Seorang individu boleh terus bekerja untuk kerajaan sebagai peguam cukai antarabangsa, pegawai pematuhan cukai atau juruaudit. Dia juga boleh pergi ke sektor swasta atau korporat dan memegang gelaran yang sama.

Di mana seseorang menerima LLBnya semua bergantung kepada lokasi geografi dan belanjawan. Kursus dalam talian menawarkan fleksibiliti, yang sesuai untuk mereka yang mesti bekerja semasa menghadiri sekolah. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Undang-undang Cukai Antarabangsa

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Dalam subjek cukai, rangkaian antarabangsa tidak tersentuh. Semakin banyak, soalan-soalan percukaian harus dijawab dari konteks antarabangsa ... [+]

BA dalam Percukaian dan Undang-undang Antarabangsa

Dalam subjek cukai, rangkaian antarabangsa tidak tersentuh. Semakin banyak, soalan-soalan percukaian perlu dijawab dari konteks antarabangsa, sama ada dari sudut pandang syarikat atau undang-undang. Oleh itu, kursus "Percukaian dan Undang-undang Antarabangsa" diajarkan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris. Kandungan kursus ini disasarkan secara khusus pada penjajaran global dan berorientasikan kepada soalan-soalan perpajakan yang paling penting dalam konteks kebangsaan dan antarabangsa. Dalam semester pertama kandungan asas diajar untuk cukai negara, yang ditambah bermula semester kedua dengan modul pada topik cukai antarabangsa yang paling penting.... [-]

Jerman Kleve