close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undang-undang Ekonomi 2021

Bagi pelajar yang mempunyai minat yang kuat dalam mengejar kerjaya dalam undang-undang, LLB, atau Sarjana Muda Undang-Undang, memberikan pengenalan yang kuat kepada kajian pra undang-undang. Program ini boleh berjalan dari tiga hingga lima tahun dalam tempoh dan boleh menekankan pelbagai subjek yang berkaitan dengan undang-undang. Apakah LLB dalam Pengajian Undang-Undang Ekonomi? Matlamat progra… Baca lebih lanjut

Bagi pelajar yang mempunyai minat yang kuat dalam mengejar kerjaya dalam undang-undang, LLB, atau Sarjana Muda Undang-Undang, memberikan pengenalan yang kuat kepada kajian pra undang-undang. Program ini boleh berjalan dari tiga hingga lima tahun dalam tempoh dan boleh menekankan pelbagai subjek yang berkaitan dengan undang-undang.

Apakah LLB dalam Pengajian Undang-Undang Ekonomi? Matlamat program ini sering memberi asas kepada pelajar sebagai asas yang kukuh dalam bidang undang-undang dan ekonomi. Program ini sering bertujuan untuk membekalkan pelajar dengan pemahaman yang lebih baik mengenai isu-isu undang-undang melalui kursus, kuliah dan seminar yang diajarkan oleh profesor dengan ijazah lanjutan. Kemahiran perbahasan dan kritikal sering ditekankan untuk memupuk kemerdekaan pelajar. Asas-asas ekonomi yang berkaitan dengan perkara-perkara global dan peribadi mungkin merupakan komponen penting dalam program ini.

Sarjana yang mengambil program ini sering mengembangkan kemahiran komunikasi yang maju, yang boleh membantu dalam situasi peribadi dan kerjaya. Mereka biasanya menamatkan pengajian dengan pemahaman mendalam tentang prinsip-prinsip ekonomi dan isu-isu undang-undang, yang boleh membantu mereka memajukan kedudukan yang lebih tinggi dalam kerjaya mereka.

Kos program ijazah ini boleh bergantung kepada faktor-faktor seperti lokasi, universiti dan tempoh program. Pelajar yang berminat perlu menyelidik dan menghubungi setiap sekolah untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai program apa yang paling sesuai untuk mereka.

Pelajar yang lulus dengan ijazah dalam kajian undang-undang ekonomi mungkin berada di kedudukan yang baik untuk kerjaya dalam sama ada profesi perundangan atau ekonomi. Firma undang-undang, syarikat, universiti dan agensi kerajaan adalah tanah yang subur untuk pekerjaan untuk individu ini. Jawatan sebagai paralegal, setiausaha, pengurus pejabat atau peguam bela boleh didapati di bidang undang-undang, sementara pekerjaan sebagai pengurus bank, konsultan keuangan, instruktur dan broker investasi adalah pilihan di arena ekonomi.

LLB dalam Kajian Undang-undang Ekonomi ditawarkan di pelbagai negara di seluruh dunia, dengan kedua-dua modul dalam kelas dan dalam talian tersedia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
The University of Law Undergraduate Programmes
Guildford, United Kingdom +6 Lagi

Menggabungkan keterampilan akademik dengan kemahiran undang-undang praktikal, dalam persekitaran seperti perniagaan, LLB kami memberikan anda asas penting sama ada anda komite ... +

Menggabungkan keterampilan akademik dengan kemahiran undang-undang praktikal, dalam persekitaran seperti perniagaan, LLB kami memberikan anda asas penting sama ada anda komited untuk menjadi seorang peguam atau ingin meneroka pilihan kerjaya yang lain. Kami didapati memberikan pengajaran, pembelajaran dan hasil yang berkualiti tinggi untuk pelajar kami dan secara konsisten melebihi keperluan kualiti nasional yang ketat untuk pendidikan tinggi UK. -
LLB
Sepenuh Masa
3 tahun
English
Sep 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini