LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Lancashire United Kingdom 2021

Bersama-sama dengan akreditasi tambahan, memperoleh Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) Ijazah membenarkan anda untuk mengamalkan undang-undang kebanyakan negara. Program-program akademik memberikan anda pemahaman yang kukuh tentang undang-undang dan kemahiran berfikir perlu bagi lapangan.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Lancashire adalah di Barat Utara England. Terdapat empat universiti (Lancaster University, University of Central Lancashire, Edge Hill University dan Universiti Cumbria) dan tujuh kolej pengajian tinggi.

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Lancashire di UK

2 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Lancashire Filter

Status Kanan LLB

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLB
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;3 tahun
English
Kampus
Online

Sekiranya anda mempunyai ijazah bukan undang-undang dan ingin menjadi peguam atau peguam, kursus dua tahun ini, yang mana anda juga boleh belajar sebahagian secara dalam talia ...

Baca lebih lanjut

LLB dalam Undang-Undang

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLB
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;5 tahun
English
Kampus
Online

Ia menyediakan latihan penting - yang disampaikan oleh ahli akademik yang berkelayakan profesional - yang anda perlu meneruskan dan menjadi peguamcara atau barrister yang berj ...

Baca lebih lanjut