LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Stirling United Kingdom 2021

Bersama-sama dengan akreditasi tambahan, memperoleh Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) Ijazah membenarkan anda untuk mengamalkan undang-undang kebanyakan negara. Program-program akademik memberikan anda pemahaman yang kukuh tentang undang-undang dan kemahiran berfikir perlu bagi lapangan.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Stirling adalah sejarah salah satu kubu diraja Kerajaan Scotland. Kini ia menempatkan Universiti Stirling yang mempunyai antara 11 dan 12 ribu pelajar, yang mewakili lebih 80 kewarganegaraan.

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Stirling di UK

2 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Stirling Filter

LLB dalam Undang-Undang

University of Stirling
LLB
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
48 bulan
English
Kampus

Sekiranya anda merancang kerjaya dalam profesion undang-undang, ijazah LLB kami memberikan kelayakan yang baik yang boleh menjadi langkah pertama anda untuk menjadi seorang pe ...

Baca lebih lanjut

LLB dalam Undang-undang: Lulus Percepat

University of Stirling
LLB
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
24 bulan
English
Kampus

LLB kami akan memberi anda pengetahuan mendalam dan pemahaman prinsip, teori, institusi dan peraturan undang-undang - serta konteks sosial dan politik yang lebih luas di mana ...

Baca lebih lanjut