LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Lancashire United Kingdom 2021

LLB boleh diperolehi, menunjukkan bahawa seseorang individu disahkan untuk bekerja dalam bidang undang-undang. Ia juga adalah mungkin untuk mencapai pengkhususan dengan pensijilan ini untuk menyesuaikan kerjaya dalam arah tertentu dgn hukum. 

Sebagai orang di seluruh dunia menjadi semakin disambungkan antara satu sama lain, kesan undang-undang dan peraturan-peraturan yang mencapai lebih jauh berbanding sebelum ini. Oleh itu, mereka yang ingin pergi ke dalam bidang undang-undang ini sering memupuk latar belakang dalam kajian antarabangsa.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Lancashire adalah di Barat Utara England. Terdapat empat universiti (Lancaster University, University of Central Lancashire, Edge Hill University dan Universiti Cumbria) dan tujuh kolej pengajian tinggi.

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Lancashire di UK

2 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Lancashire Filter

Status Kanan LLB

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLB
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;3 tahun
English
Kampus
Online

Sekiranya anda mempunyai ijazah bukan undang-undang dan ingin menjadi peguam atau peguam, kursus dua tahun ini, yang mana anda juga boleh belajar sebahagian secara dalam talia ...

Baca lebih lanjut

LLB dalam Undang-Undang

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
LLB
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;5 tahun
English
Kampus
Online

Ia menyediakan latihan penting - yang disampaikan oleh ahli akademik yang berkelayakan profesional - yang anda perlu meneruskan dan menjadi peguamcara atau barrister yang berj ...

Baca lebih lanjut