Sarjana Muda Undang-undang di Switzerland

Terbaik Sarjana Muda Undang-undang di Switzerland 2018

LLM

Sarjana Muda Undang-Undang, LLB, menunjukkan bahawa individu yang mempunyai kefahaman yang mendalam tentang konsep undang-undang dan mampu mengamalkannya. Ia adalah akreditasi graduan perlu mencapai kedudukan di lapangan. 

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah undang-undang canggih yang membantu menyediakan pelajar dengan latihan undang-undang khusus. Kurikulum sering menggabungkan penyelidikan, kerja kursus dan tesis. program LLM sering mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Sarjana Muda Undang-undang di Switzerland

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Undang-Undang

FernUni Schweiz
Online Sambilan February 2019 Switzerland Switzerland Online

Program ini menyediakan pendidikan ilmiah asas yang kukuh dalam asas undang-undang Switzerland dan disiplin dan aplikasinya: undang-undang jenayah, undang-undang persendirian, undang-undang awam, undang-undang antitrust, metodologi undang-undang, undang-undang komersial, dan lain-lain. [+]

Program ini menyediakan pendidikan ilmiah asas yang kukuh dalam asas undang-undang Switzerland dan disiplin dan aplikasinya: undang-undang jenayah, undang-undang persendirian, undang-undang awam, undang-undang antitrust, metodologi undang-undang, undang-undang komersial, dan lain-lain.

Pelajar memperoleh pengetahuan yang pelbagai mengenai pelbagai bidang undang-undang dan undang-undang. Kesimpulannya adalah tesis Sarjana Muda saintifik.

Mengikut diri kajian akan diadakan sesi kelas setiap tiga minggu pada hari Sabtu. Program ini berdasarkan penemuan penyelidikan semasa dan keputusan asas serta kaedah pembelajaran moden.

Sarjana Undang-undang ini direka mengikut garis panduan pendidikan undang-undang di universiti kehadiran Swiss.... [-]