Sarjana Muda Undang-undang di Switzerland

Terbaik Sarjana Muda Undang-undang di Switzerland 2019

LLM

Bersama-sama dengan akreditasi tambahan, memperoleh Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) Ijazah membenarkan anda untuk mengamalkan undang-undang kebanyakan negara. Program-program akademik memberikan anda pemahaman yang kukuh tentang undang-undang dan kemahiran berfikir perlu bagi lapangan.

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah lanjutan kepada pelajar bidang undang-undang. Ia biasanya direka untuk profesional undang-undang dan pelajar yang ingin menimba ilmu pengetahuan dalam bidang undang-undang yang khusus seperti undang-undang antarabangsa atau cukai.

Switzerland (Bahasa Jerman: Schweiz, Perancis: Suisse, Itali: Svizzera, Romansch:. Svizra Switzerland mempunyai beberapa universites terkenal dunia seperti ETH Zurich, EPFL di Lausanne, IHEID di Geneva, Universiti Lausanne atau Universiti St Gallen. Perlu diingat, ia 's lebih baik untuk bercakap dalam bahasa tempatan, jadi jika anda boleh ' t berkata-kata sama ada Perancis, Jerman atau Itali, lebih baik pergi untuk kursus bahasa pertama.

Sarjana Muda Undang-undang di Switzerland

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Undang-Undang

FernUni Schweiz
Online Sambilan February 2019 Switzerland Switzerland Online

Program ini menyediakan pendidikan ilmiah asas yang kukuh dalam asas undang-undang Switzerland dan disiplin dan aplikasinya: undang-undang jenayah, undang-undang persendirian, undang-undang awam, undang-undang antitrust, metodologi undang-undang, undang-undang komersial, dan lain-lain. [+]

Program ini menyediakan pendidikan ilmiah asas yang kukuh dalam asas undang-undang Switzerland dan disiplin dan aplikasinya: undang-undang jenayah, undang-undang persendirian, undang-undang awam, undang-undang antitrust, metodologi undang-undang, undang-undang komersial, dan lain-lain.

Pelajar memperoleh pengetahuan yang pelbagai mengenai pelbagai bidang undang-undang dan undang-undang. Kesimpulannya adalah tesis Sarjana Muda saintifik.

Mengikut diri kajian akan diadakan sesi kelas setiap tiga minggu pada hari Sabtu. Program ini berdasarkan penemuan penyelidikan semasa dan keputusan asas serta kaedah pembelajaran moden.

Sarjana Undang-undang ini direka mengikut garis panduan pendidikan undang-undang di universiti kehadiran Swiss.... [-]