LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Undang-undang Antara Disiplin di Malaysia 2021

Dengan mengambil bahagian dalam Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) program ijazah, anda belajar asas-asas undang-undang dan dapat memahami strategik, kritikal dan analitikal berfikir profesion memerlukan. Tahap bersama-sama dengan akreditasi tertentu membolehkan anda berlatih pada skala antarabangsa.

Malaysia adalah sebuah negara raja berperlembagaan persekutuan di Asia Tenggara. Ia terdiri daripada tiga belas negeri dan tiga wilayah persekutuan dan mempunyai jumlah daratan daripada 329.847 kilometer persegi yang dipisahkan oleh Laut China Selatan kepada dua bahagian sama saiz, Semenanjung Malaysia dan Borneo Malaysia.

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Undang-undang Antara Disiplin di Malaysia

3 Hasil dalam Undang-undang Antara Disiplin, مليسيا Filter

Program Pengajian Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) / UK (Undang-Undang)

HELP University
LLB
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

HELP University menawarkan program LLB yang ditanam sendiri yang dikenali sebagai HELP Bachelor of Laws (Kepujian) yang boleh diselesaikan sepenuhnya di HELP University .

Baca lebih lanjut

LLB (Kepujian) Ijazah Pemindahan Universiti British

Brickfields Asia College
LLB
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
2&nbsp;-&nbsp;3 tahun
English
Kampus

BAC menyediakan Program Ijazah Pemindahan UK (Undang-undang) di mana pelajar mempunyai pilihan untuk melengkapkan 1 2 (1 tahun di BAC dan 2 tahun di Universiti rakan sejawat B ...

Baca lebih lanjut

Sarjana muda - undang-undang

INTI International University & Colleges, Malaysia
LLB
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Ramai graduan undang-undang telah mendapati kejayaan kerjaya dalam perniagaan, seni, sains, pendidikan, dan sektor awam. Mana-mana industri anda akhirnya memilih, anda akan se ...

Baca lebih lanjut