LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Undang-undang Antara Disiplin di Amerika Stirling United Kingdom 2021

Dengan mengambil bahagian dalam Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (LLB) program ijazah, anda belajar asas-asas undang-undang dan dapat memahami strategik, kritikal dan analitikal berfikir profesion memerlukan. Tahap bersama-sama dengan akreditasi tertentu membolehkan anda berlatih pada skala antarabangsa.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Stirling adalah sejarah salah satu kubu diraja Kerajaan Scotland. Kini ia menempatkan Universiti Stirling yang mempunyai antara 11 dan 12 ribu pelajar, yang mewakili lebih 80 kewarganegaraan.

Sambilan Sarjana Muda Undang-undang dalam Undang-undang Antara Disiplin di Amerika Stirling di UK

2 Hasil dalam Undang-undang Antara Disiplin, Stirling Filter

LLB dalam Undang-Undang

University of Stirling
LLB
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
48 bulan
English
Kampus

Sekiranya anda merancang kerjaya dalam profesion undang-undang, ijazah LLB kami memberikan kelayakan yang baik yang boleh menjadi langkah pertama anda untuk menjadi seorang pe ...

Baca lebih lanjut

LLB dalam Undang-undang: Lulus Percepat

University of Stirling
LLB
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
24 bulan
English
Kampus

LLB kami akan memberi anda pengetahuan mendalam dan pemahaman prinsip, teori, institusi dan peraturan undang-undang - serta konteks sosial dan politik yang lebih luas di mana ...

Baca lebih lanjut