LAWSTUDIES

4 Sarjana Muda Undang-undang dalam Undang-undang Jenayah 2020

LLB adalah ijazah yang dianugerahkan kepada individu yang memutuskan untuk menerapkan pemahaman yang lebih mendalam terhadap undang-undang. Sesetengah program lebih luas daripada yang lain, tetapi masing-masing direka untuk meningkatkan pendidikan seseorang undang-undang.

Apakah LLB dalam Undang-undang Jenayah? Program dalam undang-undang jenayah memberi tumpuan kepada meningkatkan pengetahuan murid tentang sistem undang-undang, amalan undang-undang terbaik dan tingkah laku jenayah. Matlamat kebanyakan program adalah untuk menghasilkan individu yang boleh menilai fakta undang-undang dan membuat keputusan yang berpendidikan berdasarkan penemuan mereka. Kursus boleh memberi tumpuan kepada mengajar peserta bagaimana menerapkan undang-undang dan kriminologi dalam situasi kehidupan sebenar. Pelajar boleh mengambil kursus dengan gelaran seperti Undang-undang Tanah, Undang-undang Terselubung, Ekuiti dan Amanah dan Undang-undang Kontrak, dan menghadiri modul yang merangkumi pelbagai topik undang-undang yang memprovokasi pemikiran.

Pelajar yang mengejar ijazah ini cenderung memiliki pemahaman yang mantap tentang prinsip-prinsip undang-undang dan kriminologi. Di samping itu, ramai ulama berpengalaman dengan kemahiran intelektual pepejal dan kemampuan penalaran kuantitatif. Setiap kemahiran ini boleh memberi perkhidmatan kepada graduan dengan baik dalam beberapa bidang.

Berapa banyak orang yang akan membayar untuk ijazahnya bergantung kepada beberapa faktor. Ini termasuk lokasi sekolah dan cara pendidikan (dalam talian atau di kampus).

Graduan program ini mungkin mendapati bahawa mereka mempunyai banyak peluang kerjaya yang menarik yang diberikan kepada mereka. Seseorang boleh mendapat kejayaan sebagai pembela jenayah, pertahanan awam, pegawai penguatkuasa undang-undang atau peguam kontrak. Dia juga boleh meneruskan kerjaya di sektor kerajaan, awam, swasta atau korporat.

Banyak institusi menawarkan LLB dalam Undang-undang Jenayah, tetapi di mana seorang pelajar akhirnya berakhir semua bergantung kepada lokasi dan jadualnya. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan yang menunggu, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

4 Hasil dalam Undang-undang Jenayah Filter

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Kriminologi

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Undang-undang kami dengan Criminology adalah ijazah undang-undang berkelayakan selama tiga tahun. Kursus ini memberi tumpuan kepada topik undang-undang utama dan pelbagai aspe ...

Baca lebih lanjut

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Kriminologi

University of Essex Online
LLB
<
Separuh masa
<
48 bulan
English
Online

Meningkatkan pengetahuan dan kebolehpasaran anda dengan mencapai Ijazah Undang-Undang Kelayakan sementara juga membangunkan pengetahuan tentang tingkah laku jenayah dan asal-u ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Undang-undang dan Kriminologi

University of Lincoln
LLB
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3&nbsp;-&nbsp;6 tahun
English
Kampus

Gabungan ini menawarkan pelajar peluang untuk belajar untuk ijazah undang-undang sementara juga mempunyai peluang untuk mengembangkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai se ...

Baca lebih lanjut

Undang-undang LLB (Kepujian) dengan Kriminologi dengan Tahun Asas

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Undang-undang LLB (Kepujian) kami dengan Kriminologi dengan Tahun Asas adalah ijazah undang-undang yang berkelayakan selama empat tahun. Kursus ini memberi tumpuan kepada topi ...

Baca lebih lanjut