LLM di Middlesex

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Mengapa kajian LLM Undang-undang (am) di Universiti Middlesex?

Pusat Pengajian Undang-undang terdiri daripada ulama yang terkenal di dunia dari seluruh dunia yang pakar dalam bidang-bidang seperti hak asasi manusia, penghijrahan dan undang-undang Eropah, yang pakar dalam berkomunikasi pemikiran terkini mengenai persoalan undang-undang yang kompleks, menggabungkan pengajaran dalam topik teras dengan buah-buahan penyelidikan semasa mereka.

Anda juga akan mendapat manfaat daripada rangkaian luas kenalan mereka, yang membolehkan Sekolah untuk menawarkan peluang penempatan untuk pelajar yang layak dengan pertubuhan-pertubuhan antarabangsa termasuk Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.

acara kemuncak Course

  • Kajian dengan tenaga pengajar yang terlibat dalam penyelidikan utama di pelbagai bidang, dari undang-undang komersil dengan hak asasi manusia dan undang-undang Eropah - Belajar bersama penuntut dari seluruh dunia di salah satu kota yang terbesar di dunia Pilih mana-mana kombinasi modul graduan undang-undang yang ditawarkan oleh Sekolah undang-undang untuk mewujudkan program adat yang mencerminkan kepentingan peribadi anda, dengan kemungkinan tambahan untuk memilih modul satu sarjana - dengan menggabungkan modul kemahiran undang-undang teras dengan Disertasi penyelidikan dan modul pilihan sendiri dipilih, anda akan mendapat asas yang menyeluruh dalam pengetahuan undang-undang dan penyelidikan lanjutan.
Tarikh Akhir Kemaskini November 2016

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Baca lebih lanjut

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Baca Ringkas
London , UK Online + 1 Lagi Kurang