LLM Sarjana Undang-Undang dalam Sistem Perundangan AS

Umum

Penerangan Program

Kolej Undang-undang Universiti Cincinnati dengan sukacitanya menawarkan program pengajian ke atas sistem perundangan AS untuk mengamalkan undang-undang peguam dan lulusan sekolah undang-undang yang menerima pendidikan undang-undang mereka di luar Amerika Syarikat.

Program LLM direka untuk memperkenalkan peguam terlatih antarabangsa ke sistem undang-undang Amerika Syarikat dan juga memberi setiap pelajar peluang untuk merancang kursus pengajian di Undang-Undang UC yang paling maju dalam agenda profesionalnya. Pelajar yang melengkapkan program lebih mampu mewakili pelanggan AS dan lebih bersedia untuk rundingan dan litigasi dengan pihak AS.

Program LLM boleh disiapkan dalam masa sembilan bulan, walaupun sesetengah pelajar membuat keputusan untuk membelanjakan sehingga dua tahun akademik dalam program ini.

Program LLM

Pelajar ijazah LLM boleh mengamalkan peguam atau lepasan sekolah undang-undang baru yang akan meningkatkan kemahiran menulis undang-undang bahasa Inggeris mereka, membangunkan pemahaman yang mendalam tentang proses perundangan AS, dan mengasah bidang-bidang tertentu yang paling menarik minat mereka. Pelajar akan menikmati peluang untuk membuat hubungan yang kekal dengan peguam antarabangsa lain dalam program LLM serta pelajar dalam program JD, untuk bekerja rapat dengan ahli fakulti undang-undang UC yang dihormati, dan untuk rangkaian dengan peguam, hakim, dan pemimpin perniagaan tempatan.

Pengkhususan

UC Law LLM pelajar secara amnya menyelesaikan program dalam satu tahun akademik. Program sarjana LLM bermula dengan orientasi dan kursus pertama - Pengenalan kepada Undang-undang - pada bulan Ogos dan diakhiri pada bulan Mei. Sepanjang tahun ini, pelajar LLM dikehendaki mengambil dua kursus tambahan: Sistem Perundangan AS dan Penyelidikan Undang-undang dan Penulisan untuk Pelajar LLM.

Dengan nasihat dan bantuan pengarah program LLM dan fakulti lain, pelajar akan memilih seluruh kelas mereka dari pelbagai kursus kursus sekolah undang-undang UC. Melakukannya membolehkan pelajar ijazah LLM belajar bersama-sama dengan pelajar JD kami dan menumpukan kajian mereka mengenai bidang undang-undang yang paling relevan dengan kerjaya mereka. Kurikulum Kolej Undang-undang UC merangkumi bidang pengajian yang berikut, yang dipanggil Pathways profesional: Perniagaan dan Keusahawanan; Jenayah; Antarabangsa; Inovasi, Teknologi dan Harta Intelek; Sains, Kesihatan, dan Alam Sekitar; Faedah Awam; Litigasi dan Penyelesaian Pertikaian Alternatif; Amalan am dan kecil. Kami kini menawarkan Konsentrasi baru dalam Undang-undang Perniagaan!

Kemahiran Bahasa Inggeris dan Kemasukan Bersyarat

Program LLM melibatkan dialog dalam kelas mengenai isu undang-undang yang rumit dan pembacaan teks undang-undang yang canggih. Oleh itu, jika bahasa Inggeris bukanlah bahasa utama negara anda, anda akan dikehendaki mengambil dan mengemukakan peperiksaan yang menunjukkan kemahiran berbahasa Inggeris anda. Pemohon yang mempunyai skor berikut akan diberi keutamaan: 1) TOEFL berasaskan internet 85, berasaskan komputer 250 atau berasaskan kertas 600; 2) IELTS 7.0 atau 3) Pusat Bahasa ELS siap Tahap 112. Pemohon dengan skor TOEFL 80 dan ke atas juga akan dipertimbangkan.

Jika anda sebaliknya layak untuk program ini tetapi memerlukan latihan bahasa tambahan bahasa Inggeris anda layak untuk Surat Pengakuan Bersyarat yang akan membolehkan anda untuk datang dan belajar Bahasa Inggeris di kampus kami sebelum memulakan program LLM. Pusat Bahasa ELS-Cincinnati terletak di University of Cincinnati dan merupakan salah satu pusat ELS terbesar di Amerika Syarikat Kemasukan Bersyarat yang sah selama dua tahun.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

A great American law school in a great American city The University of Cincinnati College of Law is a rare resource. An affordable top legal education in an energetic, diverse urban environment. A sma ... Baca lebih lanjut

A great American law school in a great American city The University of Cincinnati College of Law is a rare resource. An affordable top legal education in an energetic, diverse urban environment. A small and supportive law school community committed to your professional success. An academic enterprise that prides itself on its world class faculty and offers experiences in our law clinics and area law offices and courthouses. Apply today! www.law.uc.edu/llm Baca Ringkas