LLM dalam Timbangtara Komersial Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

LLM dalam Arbitrase Komersial Antarabangsa direka untuk menggabungkan asas akademik yang mantap, pengalaman latihan capstone di mana setiap pelajar akan mendapat pengalaman dalam pengaturan timbangtara antarabangsa yang mengejek, pemeriksaan teratur dan amalan proses rundingan dan pengantaraan, dan pilihan yang cukup untuk pelajar untuk boleh mengambil pilihan untuk duduk di peperiksaan bar New York atau California.

Mengapa Dapatkan LLM dari Pepperdine?

Kelayakan untuk Bar NY atau CA Semasa Berfokus pada ADR

Dengan peningkatan penggunaan penyelesaian pertikaian, lebih banyak peguam dan hakim antarabangsa memilih untuk mengkhususkan diri dalam rundingan, pengantaraan atau arbitrase ketika memenuhi persyaratan untuk duduk untuk ujian California atau New York Bar

Format Eksekutif yang menawarkan Penjadualan Fleksibel

Dengan kursus-kursus yang terdapat dalam satu minggu, dua hujung minggu, dan format semester penuh tradisional, para profesional dalam bidang ini boleh meneruskan program secara sambilan atau sepenuh masa pada kadar yang sesuai dengan jadual sibuk mereka.

Kini menawarkan LLM kepada Program Pemindahan JD

Pelajar LLM Pepperdine kini mempunyai peluang untuk memohon Program JD sebagai pelajar pemindahan tanpa mengambil Ujian Kemasukan Sekolah Undang-Undang (LSAT).

Program Latihan Bahasa Inggeris Musim Panas

Program latihan empat minggu ini direka bentuk untuk memperkuat kebolehan berbicara, mendengar, membaca dan menulis undang-undang untuk penceramah bukan asli, dan akan bertemu selama empat minggu pada bulan Julai.

Pendidikan Penyelesaian Pertikaian Pemenang Anugerah

Selain Berita AS

Terjemahkan Teori ke dalam Amalan

Memperoleh pengalaman praktikal untuk berunding, memeterai dan membuat keputusan. Pelajar berpeluang untuk membangunkan kemahiran mereka mengantara kes-kes sebenar melalui program klinikal dan ekstern.

Kurikulum Resolusi Penyelesaian Terlarang

Pepperdine menawarkan kurikulum yang paling komprehensif dengan lebih daripada 50 kursus penyelesaian pertikaian yang berbeza untuk Sijil, Sarjana, dan LLM dalam program Penyelesaian Pertikaian, termasuk beberapa klinik resolusi pertikaian dan eksternships.

Beasiswa

Oleh kerana komitmennya untuk mengakses pendidikan, Straus Institute secara tradisinya menawarkan biasiswa yang murah hati kepada pelajar berdasarkan merit dan keperluan dan kami dengan bangganya terus menawarkan biasiswa melalui 2019. Semua pelajar dianggap sebagai biasiswa separa pada titik permohonan tanpa apa-apa dokumentasi tambahan diperlukan. Di samping itu, Institut Straus menawarkan satu biasiswa penuh tuisyen setiap tahun akademik.

Perpustakaan Penyelesaian Konflik Terbesar di Dunia

Pepperdine adalah rumah kepada Perpustakaan Persatuan Arbitrase Amerika dan Koleksi Pusat Maklumat. Ditubuhkan pada tahun 1954, Perpustakaan AAA adalah koleksi bahan konflik terbesar dengan lebih daripada 24,000 tajuk.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law ... Baca lebih lanjut

Thanks to nationally recognized faculty, programs, and a truly inspiring location, the study of law at Pepperdine University is a one-of-a-kind experience. Learn why Pepperdine prepares you for a law career the way no other school can by exploring our unique attributes. Baca Ringkas