LLM dalam Undang-undang Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Ringkasan kursus

Dengan globalisasi, undang-undang antarabangsa menjadi semakin penting dan kursus ini menyediakan anda untuk kerjaya masa depan di arena antarabangsa. LLM kami adalah salah satu kursus tertua dan paling popular dalam undang-undang antarabangsa di London. Ia menarik pelajar dari setiap kebangsaan dan latar belakang, bukan hanya mereka yang pernah belajar undang-undang, tetapi juga mereka yang mempunyai sains dalam sains politik, hubungan antarabangsa, atau disiplin lain yang berkaitan. Ini mewujudkan persekitaran pembelajaran unik yang meriah dan merangsang di mana untuk mempelajari Undang-undang Antarabangsa.

Undang-undang Antarabangsa LLM di Westminster Law School diajar di kampus London pusat kami, hanya jarak pendek dari kebanyakan institusi Inggeris dan organisasi antarabangsa yang utama. Kursus ini boleh diambil sepenuh masa atau sambilan, dan kami mempunyai kedua-dua bulan September dan Januari bermula setiap tahun.

Struktur kursus

Modul berikut menunjukkan tanda-tanda yang akan anda pelajari dalam kursus ini.

Sila ambil perhatian bahawa modul pilihan tertakluk kepada permintaan pelajar dan ketersediaan kakitangan, oleh itu tidak semua modul semestinya akan ditawarkan pada tahun akademik yang sama.Modul teras

 • Disertasi Pasca Siswazah dalam Undang-undang Antarabangsa
 • Undang-undang Antarabangsa Awam
Modul opsyen
 • Undang-Undang Jenayah Antarabangsa
 • Undang-undang Pelarian Antarabangsa dan Eropah
 • Undang-undang Tenaga Antarabangsa dan Perubahan Iklim
 • Undang-undang Kemanusiaan Antarabangsa
 • Undang-undang Hak Asasi Manusia Antarabangsa
 • Undang-undang dan Pembangunan Antarabangsa
 • Undang-undang Antarabangsa Laut
 • Penyelesaian Pertengkaran Sengketa Patut
 • Undang-undang Bangsa-bangsa Bersatu

Syarat kemasukan

Anda perlu memegang ijazah Kelas Kedua yang baik (atau bersamaan dengan institusi bukan UK), dengan purata 55 peratus atau lebih dalam Undang-undang, Sains Sosial, Hubungan Antarabangsa atau subjek yang berkaitan.

Pemohon yang tidak mempunyai kelayakan standard tetapi mempunyai pengalaman profesional yang penting dalam bidang berkaitan atau kelayakan profesional yang berkaitan boleh dipertimbangkan.

Sekiranya bahasa pertama anda bukan bahasa Inggeris, anda memerlukan skor IELTS sebanyak 6.5 keseluruhan, dengan 6.0 dalam setiap komponen, atau setara. Universiti menawarkan program musim panas pra-sesi jika anda perlu meningkatkan Bahasa Inggeris anda sebelum memulakan kursus anda.

KerjayaLaluan kerjaya

Para graduan Undang-undang Antarabangsa LLM telah bekerja untuk organisasi seperti Amnesty International, Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu, organisasi EU, firma perundangan dan perundingan seperti Deloitte, persatuan profesional seperti Persekutuan Perbankan Eropah, atau jabatan undang-undang dalam kerajaan.

Selepas dianugerahkan LLM, sesetengah graduan telah menjalankan kajian akademik dengan melakukan penyelidikan (PhD).Pusat pembangunan kerjaya

Pusat Pengembangan Kerjaya kami baru saja disenarai pendek untuk Perkhidmatan Kerjaya Universiti Terbaik dalam Anugerah Kecemerlangan Sarjana Muda Kebangsaan untuk tahun 2017.

Dengan rangkaian lebih daripada 3,000 majikan yang berkembang di seluruh dunia dan satu pasukan perunding kerjaya yang berpengalaman, kami berada di sini untuk membantu anda berjaya.

Pada 2015-16, kami membantu lebih daripada 1,500 pelajar mencari penempatan kerja dalam pelbagai sektor, dengan 250 majikan menghadiri 14 kemahiran di kampus dan pameran kerjaya.

Sebagai pelajar Westminster, anda akan mendapat akses kepada perkhidmatan kami sepanjang pengajian anda dan selepas lulus.

Kami boleh membantu anda:

 • mencari penempatan kerja yang berkaitan dengan kursus anda,
 • mencari pekerjaan separuh masa / percutian, penempatan dan siswazah, termasuk pengalaman sukarela,
 • mencari peluang antarabangsa untuk meningkatkan kebolehpasaran anda,
 • memasarkan diri anda dengan berkesan kepada majikan,
 • menulis CV dan borang permohonan yang lebih baik,
 • membangunkan temuduga dan kemahiran perusahaan anda,
 • merancang kerjaya anda dengan perunding karier kami,
 • berjumpa majikan dan meneroka pilihan kerjaya anda di pameran majikan kami, persembahan kerjaya dan acara rangkaian sepanjang tahun.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Baca lebih lanjut

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Baca Ringkas