Sambilan Sarjana Undang-undang di Albania

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang di Albania

LLM

The LLM atau Sarjana Undang-Undang adalah ijazah yang diiktiraf diperingkat antarabangsa pascasiswazah dalam undang-undang. Program LLM biasanya terbuka kepada mereka yang telah terlebih dahulu mendapat ijazah dalam undang-undang.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Negara ini adalah satu lagi rumah kualiti pendidikan pengajian tinggi daripada beberapa universiti bermula dari University of Albania. Negara ini juga telah menggubal undang-undang yang memastikan bahawa setiap universiti dilengkapi dengan kemudahan pembelajaran seperti perpustakaan antara lain.

Sambilan Sarjana Undang-undang di Albania

Baca lebih lanjut

Menguasai undang-undang antarabangsa dan komersil (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
Campus Sambilan 14 - 30  September 2018 Albania Tirana

Program ini memberi tumpuan kepada undang-undang dan rangka kerja undang-undang yang mengawal komuniti antarabangsa, serta isu-isu undang-undang utama di sekitar pasaran global. [+]

Dengan semakin pentingnya perdagangan dunia dan komuniti global, pakar ekonomi, profesional perniagaan dan peguam amalan dijangka akan melihat dengan ketepatan dan keyakinan di luar bidang kuasa undang-undang kebangsaan. Program ini memberi tumpuan kepada undang-undang dan rangka kerja undang-undang yang mengawal komuniti antarabangsa, serta isu-isu undang-undang utama di sekitar pasaran global. Ijazah Sarjana dalam Undang-undang Antarabangsa dan Perdagangan (LLM) di University of New York, Tirana, dengan kerjasama Universiti Greenwich (UK), adalah program multidisiplin terbuka kepada kedua-dua peguam dan profesional yang lain dalam bidang Sains Sosial, Perniagaan dan Ekonomi. LLM telah direka untuk memenuhi keperluan pelbagai profesional pasca siswazah dari semua latar belakang akademik dalam sains sosial, termasuk ekonomi, perniagaan dan undang-undang. Graduan akan dilengkapi dengan kemahiran yang diperlukan untuk pelbagai kerjaya dalam bidang Undang-undang Antarabangsa. Setelah selesai, graduan akan dapat: • Memahami prinsip undang-undang substantif dalam undang-undang antarabangsa dan korporat awam; • Memahami prinsip undang-undang substantif dalam bidang pengajian yang dipilih dalam program ini; • Penemuan dan kesimpulan yang hadir melalui penyelidikan akademik yang bebas.... [-]