Filter
Sarjan Undang-undang
Albania Tirana Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang in Tirana, Albania 2019

LLM atau Sarjana Undang-Undang menyediakan pengenalan kepada bidang-bidang baru yang menarik kepada mereka dan juga peluang untuk terus pakar dalam bidang amalan mereka dan biasanya terhad kepada mereka yang mencapai status penghormatan dalam pengajian undang-undang mereka sebelum ini.

Mereka yang mempunyai ijazah profesional dalam undang-undang boleh mengejar ijazah akademik maju dalam Sarjana Undang-undang atau LLM. Untuk mengambil kursus ini, anda mesti mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan juga pengalaman bidang yang luas. Ia ditawarkan dalam pelbagai negara dari seluruh dunia.

Pendidikan tinggi di Albania yang ditawarkan oleh 13 universiti awam. Yang paling baru-baru ini adalah Universiti Durres, yang dibuka pada bulan September 2006. Universiti Sukan di Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranës) dahulunya Akademi Latihan Jasmani dan Sukan, dari tahun 2010. Universiti Seni suatu masa dahulu Akademi Seni Halus (Akademia e Arteve) dari tahun 2011. Di samping itu, terdapat 46 universiti swasta dan fakulti di Albania. Semua universiti mempunyai beberapa fakulti. Yang dikenali sebagai "sekolah bukan universiti " memberikan program-program pendidikan yang lebih tinggi daripada dua tahun.

Pelancong biasanya mencari Tirana sebuah bandar menarik dan menawan, dengan kehidupan malam yang meriah. Bahasa Inggeris semakin mendapat stim sebagai bahasa kedua di Tirana dengan belia tetapi ramai penduduk yang lebih tua juga bercakap Itali.

Sambilan Sarjana Undang-undang in Tirana di Albania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of New York - Tirana (UNYT)

Program ini memberi tumpuan kepada undang-undang dan rangka kerja undang-undang yang mengawal komuniti antarabangsa, serta isu-isu undang-undang utama di sekitar pasaran ... [+]

Dengan semakin pentingnya perdagangan dunia dan komuniti global, pakar ekonomi, profesional perniagaan dan peguam amalan dijangka akan melihat dengan ketepatan dan keyakinan di luar bidang kuasa undang-undang kebangsaan. Program ini memberi tumpuan kepada undang-undang dan rangka kerja undang-undang yang mengawal komuniti antarabangsa, serta isu-isu undang-undang utama di sekitar pasaran global. Ijazah Sarjana dalam Undang-undang Antarabangsa dan Perdagangan (LLM) di University of New York, Tirana, dengan kerjasama Universiti Greenwich (UK), adalah program multidisiplin terbuka kepada kedua-dua peguam dan profesional yang lain dalam bidang Sains Sosial, Perniagaan dan Ekonomi. LLM telah direka untuk memenuhi keperluan pelbagai profesional pasca siswazah dari semua latar belakang akademik dalam sains sosial, termasuk ekonomi, perniagaan dan undang-undang. Graduan akan dilengkapi dengan kemahiran yang diperlukan untuk pelbagai kerjaya dalam bidang Undang-undang Antarabangsa. Setelah selesai, graduan akan dapat: • Memahami prinsip undang-undang substantif dalam undang-undang antarabangsa dan korporat awam; • Memahami prinsip undang-undang substantif dalam bidang pengajian yang dipilih dalam program ini; • Penemuan dan kesimpulan yang hadir melalui penyelidikan akademik yang bebas.... [-]

Albania Tirana
September 2019
Sambilan
14 - 30 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu