LAWSTUDIES

Sarjana Undang-undang di Amerika Miami di Amerika Syarikat 2020/2021

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Miami adalah kerusi daerah Miami-Dade County, terletak di Pantai Atlantik di selatan Florida. Miami menduduki tempat ketujuh di seluruh Amerika Syarikat apabila kita bercakap mengenai enrolmen pelajar per kapita. Miami juga dikenali program profesional bukan keuntungan dan keuntungan.

Sarjana Undang-undang di Amerika Miami di Amerika Syarikat

Hasil Filter

LL.M.

Florida International University College of Law
LLM
English

Mengapa LL.M. di Undang-Undang FIU? Kurikulum LL.M teras kami menyediakan peguam asing dengan asas yang kukuh di Amerika Syarikat dan undang-undang transnasional, dan kemahira ...

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Juris

Florida International University College of Law
LLM
English

Program ijazah FIU College of Law Juris Master (JM) dirancang khusus untuk bukan peguam yang ingin memajukan kerjaya mereka dengan latihan undang-undang. Program 30 kredit mas ...

Baca lebih lanjut