Filter
Sarjan Undang-undang
Amerika Syarikat Louisiana New Orleans Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika New Orleans di Amerika Syarikat 2019

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

Pelajar yang mengikuti LLM (Sarjana Undang-undang) menghabiskan satu hingga dua tahun mengkaji kawasan tertentu undang-undang. latihan lanjutan mereka menyediakan mereka untuk bekerja dengan pengkhususan seperti undang-undang antarabangsa atau undang-undang cukai.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

New Orleans adalah pelabuhan utama di Amerika Syarikat, yang terletak di negeri Louisiana. Bandar ini terkenal kerana meraikan karnival, Perayaan Epiphany. Bandar ini adalah rumah institusi pendidikan tinggi beberapa. French Quarter, Pontchartrain hotel dan Madu Pulau Paya adalah kawasan pelancongan yang paling kerap dilawati di bandar ini.

Sarjana Undang-undang di Amerika New Orleans di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Louisiana
New Orleans
Jenis pengajian
Secara
Loyola University New Orleans College of Law

Apabila anda memutuskan untuk datang ke Amerika Syarikat untuk Ijazah Master anda Undang-undang (LL.M.), anda layak sebuah sekolah yang akan menunjukkan komitmen yang sam ... [+]

Kami mengambil pendidikan anda secara peribadi.

Apabila anda memutuskan untuk datang ke Amerika Syarikat untuk anda (LL.M.) Ijazah Sarjana Undang-undang, Anda layak sebuah sekolah yang akan menunjukkan komitmen yang sama kepada anda. LL.M. The program di Loyola direka untuk membawa pendekatan peribadi untuk pengajian. Dengan maksimum 20 pelajar setiap tahun, fakulti kami yang berdedikasi dan kakitangan boleh menumpukan semua masa dan perhatian anda perlukan untuk mendapatkan yang terbaik daripada masa anda di Loyola.

Louisiana adalah satu-satunya negeri campuran bidang kuasa di negara ini, yang bermaksud Loyola adalah salah satu daripada hanya beberapa buah sekolah yang boleh menawarkan sijil dalam undang-undang biasa dan sivil. Ini akan memberikan anda fleksibiliti ditambah dalam membuat keputusan di mana untuk menjalankan amalan-sama ada itu di Louisiana, sekitar Amerika Syarikat atau hampir di mana sahaja di dunia. Tetapi semasa anda berada di sekolah anda akan menghabiskan hidup tahun di salah satu bandar yang paling antarabangsa dan pelbagai budaya di negara ini: New Orleans.... [-]

Amerika Syarikat New Orleans
Sept. 2019
Sepenuh masa
1 year
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu