LAWSTUDIES

Sarjana Undang-undang di Amerika East Lansing di Amerika Syarikat 2020/2021

Graduan sekolah undang-undang dan peguam rutin memohon LL.M. satu untuk mendapatkan kepakaran dalam bidang yang khusus undang-undang, seperti undang-undang cukai atau undang-undang antarabangsa, atau untuk bergerak dari satu kawasan ke dalam amalan lain.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

East Lansing, Michigan terkenal kerana salah satu universiti terkemuka di Amerika Syarikat, Michigan State University. Oleh kerana itu, daerah pusat bandar di bandar ini terutamanya terdiri daripada kawasan-kawasan perumahan pelajar.

Sarjana Undang-undang di Amerika East Lansing di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program Undang-Undang Makanan Global MSU Law

Michigan State University College of Law
LLM
Sep 2021
English

Ditubuhkan pada tahun 2011, Program Undang-Undang Makanan Global College of Law Universiti Michigan State University (MSU) meneruskan tradisi pemberian tanah pendidikan silang ...

Baca lebih lanjut

Program Siswazah Undang-Undang Harta Intelek, Maklumat & Komunikasi

Michigan State University College of Law
LLM
Sep 2021
English

Sama ada anda seorang peguam atau profesional dalam bidang lain, inovasi teknologi mendorong perniagaan anda. Program undang-undang harta intelek, maklumat & komunikasi ya ...

Baca lebih lanjut