Filter
Sarjan Undang-undang
Amerika Syarikat Minnesota Saint Paul Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika Saint Paul di Amerika Syarikat 2019

A LL.M. khusus ijazah membolehkan peguam untuk meningkatkan atau menukar kepakaran mereka dalam satu kawasan tertentu undang-undang. Mempunyai kepekatan khas di kawasan tertentu boleh membuka peluang-peluang baru.

An LLM adalah ijazah undang-undang pasca siswazah yang dikejar oleh pelajar yang ingin pakar dalam bidang tertentu undang-undang. Graduan yang mempunyai latihan khusus ini sering layak untuk bekerja dalam persekitaran undang-undang global.

Amerika Syarikat kekal destinasi di dunia yang paling popular untuk pelajar antarabangsa. Universiti di Amerika Syarikat menguasai ranking dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi kajian yang menarik. Sistem universiti negeri sebahagiannya subsidi oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus merebak di seluruh negeri ini, dengan ratusan ribu pelajar.

Salah satu daripada dua bandar-bandar berkembar di Timur Minnesota, St. Paul, dikenali kerana tempat sebagai pusat perubatan dan akademik di negeri ini. St Paul adalah rumah kepada 14 kolej dan universiti yang berasingan, yang kebanyakannya adalah sebahagian daripada universiti paling berprestij di Midwest.

Sarjana Undang-undang di Amerika Saint Paul di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Minnesota
Saint Paul
Jenis pengajian
Secara
Mitchell Hamline School of Law

... [+]

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika Saint Paul di Amerika Syarikat. [-]
Amerika Syarikat Saint Paul
Og 2019
Sepenuh masa
2 semesters
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu