LAWSTUDIES

Sarjana Undang-undang di Amerika las vegas di Amerika Syarikat 2020/2021

An LLM atau Sarjana Muda Undang-Undang adalah ijazah akademik, sering dicari oleh pelajar dengan pelbagai undang-undang sarjana muda yang mencari untuk mendidik diri mereka lebih teliti dalam satu kawasan khusus kajian undang-undang. Program LLM adalah penyelidikan yang berorientasikan dan biasanya yang lalu bagi satu tahun.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Biasanya dirujuk sebagai "modal perjudian di dunia," Las Vegas merupakan bandar terbesar di negeri Nevada dari segi penduduk. Ianya terkenal dengan kehidupan malam kasino digelar sebagai bandar raya peranginan yang ideal dan bertenaga. Peluang pendidikan di bandar adalah di banyak dengan hampir sepuluh institusi pengajian tinggi yang ada.

Sarjana Undang-undang di Amerika las vegas di Amerika Syarikat

Hasil Filter

LL.M. dalam Program Undang-undang Permainan

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
LLM
English

Belajar Undang-undang Permainan dari Perintis dalam Pendidikan Permainan Menawarkan kurikulum permainan yang paling luas, William S. Boyd School untuk Undang-undang di Univers ...

Baca lebih lanjut