LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Undang-undang di Australia 2019

Australia adalah pilihan utama bagi ramai pelajar antarabangsa yang ingin ijazah undang-undang pasca siswazah. Penduduk pelbagai budaya dan antarabangsa Australia menarik kepada ramai pelajar yang datang dari luar negara, dan juga dapat mengalami sekian banyak daripada apa Australia tawarkan. Kepelbagaian Australia landskap, pelbagai pengembaraan luar, dan bandar-bandar yang dinamik menyimpan pelajar sibuk pada masa lapang mereka. Satu LLM di Australia boleh membuktikan untuk menjadi satu pengalaman pendidikan yang menarik dan menyedarkan.

LLM dalam program Australia adalah sangat baik dalam kualiti mengikut piawaian antarabangsa. Kebanyakan program adalah terdiri daripada kerja kursus yang ketat dan juga tesis sarjana. Pelajar boleh memilih bidang pengkhususan untuk LLM dalam program Australia, seperti undang-undang antarabangsa, cukai, undang-undang perniagaan global, atau undang-undang alam sekitar.Satu LLM dalam ijazah Australia yang diiktiraf di negara asal dan pelajar perlu melakukan kajian yang diperlukan bagi setiap program khusus berhubung dengan negara asal mereka.

Ketahui lebih lanjut mengenai satu LLM di Australia dengan mencari melalui program-program di bawah. Anda boleh mendapatkan ijazah anda menunggu untuk anda!

Hasil Filter

Sarjana Cukai Antarabangsa

Melbourne Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 years Julai 2019 Australia Melbourne + 1 lagi

Melbourne Law Masters adalah program undang-undang siswazah yang berkualiti tinggi, yang boleh didapati untuk undang-undang dan bukan undang-undang siswazah.

Sarjana Undang-Undang (Luaran)

Bond University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Januari 2020 Australia Robina + 1 lagi

Undang-undang Bon telah bekerjasama dengan Sekolah Undang-undang Antarabangsa Swiss (SiLS) untuk menawarkan pilihan kajian dalam talian untuk LLM dengan pengkhususan dalam Hukum Komersial Antarabangsa dan Penyelesaian Pertikaian. Pengkhususan telah direka untuk pelajar undang-undang dan profesional kerjaya dari latar belakang budaya dan undang-undang yang berbeza, yang bertujuan untuk kerjaya peringkat tinggi dalam firma undang-undang antarabangsa, syarikat multinasional atau organisasi kerajaan. Empat subjek 20 cps menggunakan teknik pembelajaran jarak jauh yang canggih untuk menjembatani jarak antara pelajar dan pengajar, rakan sebaya dan sumber mereka. Kelas dalam talian yang tidak melebihi 20 orang pelajar diselia oleh para pengajar yang berpusat di seluruh dunia.

Master undang-undang awam dan antarabangsa

Melbourne Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 years Julai 2019 Australia Melbourne + 1 lagi

The Melbourne Law Masters ialah program graduan undang-undang yang berkualiti tinggi, yang boleh didapati dengan undang-undang dan bukan undang-graduan. Pengkhususan dalam undang-undang awam dan antarabangsa membawa bersama-sama perlembagaan, pentadbiran awam dan undang-undang antarabangsa bagi mengiktiraf meningkatnya saling pergantungan undang-undang antarabangsa dan domestik.

Sarjana Undang-undang Perdagangan

Melbourne Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 years Julai 2019 Australia Melbourne + 1 lagi

penawaran subjek yang luas Melbourne Law School dalam undang-undang komersial membolehkan pelajar untuk menyesuaikan program untuk melengkapkan kepakaran dan kerjaya profesional laluan mereka. penawaran subjek yang luas Melbourne Law School dalam undang-undang komersial membolehkan pelajar untuk menyesuaikan program untuk melengkapkan kepakaran dan kerjaya profesional laluan mereka. Peguam dan profesional lain akan mendalamkan pemahaman mereka daripada pelbagai aspek undang-undang komersial dari kedua-dua perspektif yang tempatan dan antarabangsa.

Master perbankan dan kewangan undang-undang

Melbourne Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 years Julai 2019 Australia Melbourne + 1 lagi

The Melbourne Law Masters ialah program graduan undang-undang yang berkualiti tinggi, yang boleh didapati dengan undang-undang dan bukan undang-graduan. Pengkhususan dalam perbankan dan kewangan undang-undang direka untuk menyediakan pelajar, pengamal dan ahli profesional yang lain dengan pemahaman yang canggih rangka kerja perundangan dan kawal selia bagi sektor kewangan Australia dan antarabangsa.

Sarjana Undang-Undang (LLM)

Melbourne Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 years Julai 2019 Australia Melbourne + 1 lagi

Sarjana Undang- Melbourne Law School (LLM) adalah sarjana dalam undang-undang yang berkualiti tinggi, dengan salah satu julat subjek terbesar di dunia. Lebih daripada 180 mata pelajaran ditawarkan pada tahun 2019. Pelajar yang mendaftar di LLM boleh memilih dari semua subjek yang terdapat di Melbourne Law Masters, yang membolehkan mereka menyesuaikan tahap sesuai dengan aspirasi profesional dan kepentingan peribadi mereka.

Master undang-undang (secara penyelidikan)

Bond University
Kampus Sepenuh masa 104 weeks Januari 2020 Australia Robina

Sarjana Undang-Undang program (Penyelidikan) terdiri daripada tesis penyelidikan 50,000 perkataan, menyelesaikan lebih dua tahun sepenuh masa. tesis ini adalah diselia oleh kakitangan pakar dalam bidang subjek.

Master undang-undang

Bond University
Kampus Sepenuh masa 54 weeks Januari 2020 Australia Robina

Sarjana Undang-Undang adalah kelayakan undang-undang pasca siswazah yang menyediakan fleksibiliti maksimum dan pilihan dengan pelbagai bidang pakar, bermakna anda boleh mereka bentuk ijazah sarjana anda untuk memenuhi kawasan anda kepentingan dan keperluan profesional.

Sarjana Undang-Undang Perniagaan

Southern Cross University (Online)
Online Sambilan 16 months Julai 2019 Australia Australia Online

Sarjana Undang-undang Perniagaan dalam talian dari Southern Cross University membolehkan graduan mengenal pasti risiko dan kewajipan undang-undang di seluruh landskap perniagaan, yang menghasilkan keputusan perniagaan yang lebih baik.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Sarjana Undang-undang Perdagangan Antarabangsa

University of Western Australia Business School
Kampus Sepenuh masa 2 years Januari 2020 Australia Perth

Membangunkan kepimpinan anda dan mendapatkan pemahaman yang mendalam tentang undang-undang perdagangan antarabangsa.

Sarjana Undang-Undang (LLM)

Australian National University (ANU) - Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 5 years Pendaftaran Terbuka Australia Canberra + 1 lagi

Terbuka kepada siswazah undang-undang dan bukan undang-undang, ANU Master of Laws (LLM) sangat sesuai untuk mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan undang-undang yang lebih maju dan kemahiran pakar dalam bidang minat yang mereka pilih. ANU adalah universiti terkemuka di Australia dan Sekolah Undang-undang ANU menduduki tempat ke-12 di dunia untuk mengkaji undang-undang.