Filter
Sarjan Undang-undang
Austria Salzburg Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang in Salzburg, Austria 2019

The LLM atau Sarjana Undang-Undang adalah ijazah yang diiktiraf diperingkat antarabangsa pascasiswazah dalam undang-undang. Program LLM biasanya terbuka kepada mereka yang telah terlebih dahulu mendapat ijazah dalam undang-undang.

An LLM adalah ijazah undang-undang pasca siswazah yang dikejar oleh pelajar yang ingin pakar dalam bidang tertentu undang-undang. Graduan yang mempunyai latihan khusus ini sering layak untuk bekerja dalam persekitaran undang-undang global.

Austria akan mendedahkan pelajar kepada pelbagai negara ini 's "hebat " budaya. Austria merupakan kajian yang sangat baik pilihan di luar negara untuk pelajar yang mempunyai kepentingan dalam bahasa Jerman.

Kolej dan universiti telah muncul di bandar ini, pada masa lalu baru-baru ini. Sebagai contoh, Salzburg University, yang berkongsi nama dengan bandar ini, kebanyakannya mengkhusus kepada kajian program luar negara. Pelajar walaupun dari Amerika Syarikat datang ke sini untuk belajar.

Sambilan Sarjana Undang-undang in Salzburg di Austria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

SMBS - University of Salzburg Business School

The "Sarjana Undang-undang Perniagaan " kursus universiti bertujuan tepat hal ini. Sejak tahun 2000, kursus ini telah menyediakan peguam syarikat masa depan untuk tugas- ... [+]

Sarjana Undang-undang Perniagaan

Ditubuhkan Kursus Wajib Universiti untuk Peguam Syarikat

&nbsp

Perubahan dalam pasaran dan berdaya saing keadaan telah membentuk peluang-peluang kerjaya untuk peguam dalam tahun-tahun kebelakangan ini. Pemberhentian sektor awam mewujudkan baru, bidang pekerjaan yang berorientasikan masa depan di persimpangan undang-undang & ekonomi. The "Sarjana Undang-undang Perniagaan " kursus universiti bertujuan tepat hal ini. Sejak tahun 2000, kursus ini telah menyediakan peguam syarikat masa depan untuk tugas-tugas berganda dalam kawasan pengurusan dan dalam bidang undang-undang komersial.

&nbsp

Permintaan untuk peguam syarikat berwibawa mengambil tugas-tugas pengurusan dalam syarikat-syarikat berkembang: peguam yang mempunyai pengetahuan khusus dalam undang-undang komersial dicari-cari di peringkat eksekutif dan di jabatan-jabatan sumber manusia. Firma undang-undang korporat yang besar semakin memerlukan pengetahuan pakar dalam undang-undang dan pengurusan kelayakan komersial.Belajar undang-undang hanya boleh memberikan asas umum untuk cabaran ini. Matlamat "MBL " adalah untuk menyampaikan latihan yang mendalam berorientasikan pada undang-undang komersial dan pengurusan, dengan penekanan yang tinggi kepada amalan. Program tuan boleh disiapkan sambilan pada hujung minggu, dan graduan menerima ijazah akademik "Sarjana Undang-undang Perniagaan " di Universiti Salzburg. Yang diterima di peringkat antarabangsa ijazah "MBL " membuka perspektif kerjaya yang menarik di pasaran kerja undang-undang negara dan antarabangsa.... [-]

Austria Salzburg
October 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu