Sambilan Sarjana Undang-undang di Austria

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang di Austria

LLM

Graduan sekolah undang-undang dan peguam rutin memohon LL.M. satu untuk mendapatkan kepakaran dalam bidang yang khusus undang-undang, seperti undang-undang cukai atau undang-undang antarabangsa, atau untuk bergerak dari satu kawasan ke dalam amalan lain.

Mereka yang mempunyai ijazah profesional dalam undang-undang boleh mengejar ijazah akademik maju dalam Sarjana Undang-undang atau LLM. Untuk mengambil kursus ini, anda mesti mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan juga pengalaman bidang yang luas. Ia ditawarkan dalam pelbagai negara dari seluruh dunia.

Austria, secara rasmi Republik Austria, adalah sebuah republik persekutuan dan negara daratan daripada kira-kira 8470000 orang di Eropah Tengah.

Sambilan Sarjana Undang-undang di Austria

Baca lebih lanjut

master undang-undang perniagaan (MBL)

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Sambilan October 2018 Austria Salzburg

The "Sarjana Undang-undang Perniagaan " kursus universiti bertujuan tepat hal ini. Sejak tahun 2000, kursus ini telah menyediakan peguam syarikat masa depan untuk tugas-tugas berganda dalam ... [+]

Sarjana Undang-undang Perniagaan

Ditubuhkan Kursus Wajib Universiti untuk Peguam Syarikat

&nbsp

Perubahan dalam pasaran dan berdaya saing keadaan telah membentuk peluang-peluang kerjaya untuk peguam dalam tahun-tahun kebelakangan ini. Pemberhentian sektor awam mewujudkan baru, bidang pekerjaan yang berorientasikan masa depan di persimpangan undang-undang & ekonomi. The "Sarjana Undang-undang Perniagaan " kursus universiti bertujuan tepat hal ini. Sejak tahun 2000, kursus ini telah menyediakan peguam syarikat masa depan untuk tugas-tugas berganda dalam kawasan pengurusan dan dalam bidang undang-undang komersial.

&nbsp

Permintaan untuk peguam syarikat berwibawa mengambil tugas-tugas pengurusan dalam syarikat-syarikat berkembang: peguam yang mempunyai pengetahuan khusus dalam undang-undang komersial dicari-cari di peringkat eksekutif dan di jabatan-jabatan sumber manusia. Firma undang-undang korporat yang besar semakin memerlukan pengetahuan pakar dalam undang-undang dan pengurusan kelayakan komersial.Belajar undang-undang hanya boleh memberikan asas umum untuk cabaran ini. Matlamat "MBL " adalah untuk menyampaikan latihan yang mendalam berorientasikan pada undang-undang komersial dan pengurusan, dengan penekanan yang tinggi kepada amalan. Program tuan boleh disiapkan sambilan pada hujung minggu, dan graduan menerima ijazah akademik "Sarjana Undang-undang Perniagaan " di Universiti Salzburg. Yang diterima di peringkat antarabangsa ijazah "MBL " membuka perspektif kerjaya yang menarik di pasaran kerja undang-undang negara dan antarabangsa.... [-]