Filter
Sarjan Undang-undang
Belanda Amsterdam Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang in Amsterdam, Belanda 2019

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

Mereka yang mempunyai ijazah profesional dalam undang-undang boleh mengejar ijazah akademik maju dalam Sarjana Undang-undang atau LLM. Untuk mengambil kursus ini, anda mesti mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan juga pengalaman bidang yang luas. Ia ditawarkan dalam pelbagai negara dari seluruh dunia.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Ibu kota Belanda, Amsterdam telah terkenal universiti seperti Universiti Amsterdam dan Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Institusi-institusi pendidikan cenderung untuk menyediakan program peringkat ijazah dan lepasan ijazah pelbagai, dan mereka mempunyai Penyelidikan dan Pembangunan kemudahan takuk atas.

Sambilan Sarjana Undang-undang in Amsterdam di Belanda

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Amsterdam

Undang-undang Antarabangsa Awam adalah trek program Sarjana dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah. Program ini memperkenalkan pelajar kepada bidang teras undang-und ... [+]

Undang-undang Antarabangsa Awam adalah trek program Sarjana dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah. Program ini memperkenalkan pelajar kepada bidang teras undang-undang antarabangsa umum, termasuk sumber, tanggungjawab antarabangsa, organisasi antarabangsa, dan hak asasi manusia.

Undang-undang antarabangsa awam mempunyai tradisi yang panjang tetapi juga perkaitan moden yang akut. Fungsi utamanya adalah fasilitasi kewujudan negara-negara dan komuniti yang bebas dan kemajuan kerjasama antarabangsa untuk kepentingan bersama. Kedua-dua fungsi ini amat penting dalam era pengantarabangsaan dan globalisasi.

Belajar Undang-undang Antarabangsa Awam

Trek Undang-undang Antarabangsa Awam diajarkan oleh sarjana undang-undang antarabangsa yang terkemuka dengan reputasi akademik yang tinggi dan pengalaman luas dalam amalan undang-undang antarabangsa. Sebagai tambahan kepada kuliah, kebanyakan kursus diajar dalam seminar atau kumpulan kerja yang lebih kecil yang membolehkan pertukaran ide yang mencabar mengenai perkembangan terbaru dan wawasan akademik dalam bidang dinamik ini.... [-]

Belanda Amsterdam
September 2019
Sambilan
12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Amsterdam

Undang-undang dan Peraturan Persaingan Eropah 'trek' menawarkan program unik di seluruh universiti-universiti Eropah untuk mengkhususkan diri dalam undang-undang persaing ... [+]

Undang-undang Persaingan dan Undang-undang Pertandingan Eropah bagi program LLM dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah memberi tumpuan kepada undang-undang dan pentadbiran peraturan ekonomi dan persaingan di EU.

Kemasukan

Pasaran hari ini dicirikan oleh perkembangan pesat disebabkan oleh inovasi yang mengganggu dan perubahan teknologi dinamik. Apabila perniagaan menyesuaikan amalan mereka kepada persekitaran pasaran yang berubah-ubah, sempadan undang-undang sangat dicabar. Kes yang melibatkan Google atau Facebook serta percubaan untuk mengawal Airbnb dan Uber atau kedudukan pengeluar tenaga isi rumah boleh menjadi contoh.

Litar induk Undang-undang dan Peraturan Persaingan Eropah menawarkan program yang unik di seluruh universiti-universiti Eropah untuk mengkhususkan diri dalam undang-undang persaingan dan mengkaji kerangka pengawalseliaan yang berlaku untuk kegiatan ekonomi dalam pasaran yang bergerak cepat dan progresif. Anda akan belajar untuk memahami dan menerangkan proses pasaran kompleks di dalam konteks undang-undang Eropah dan juga akan memperoleh kemahiran undang-undang asas yang membolehkan anda menguasai bidang undang-undang baru dan menyelesaikan pelbagai masalah undang-undang.... [-]

Belanda Amsterdam
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Amsterdam

Hari ini, banyak soalan undang-undang persendirian yang penting tidak lagi berhenti di sempadan kebangsaan dan disiplin. Peguam, bekerja dalam amalan undang-undang, insti ... [+]

Undang-undang Persendirian Eropah adalah program Sarjana mengenai undang-undang sivil dan komersial Eropah dalam konteks. Ia menggabungkan satu set kursus teras ke topik di tengah-tengah Europeanisasi dan pengantarabangsaan dengan pelbagai kursus elektif mengenai subjek yang mempunyai kaitan ekonomi dan masyarakat yang tinggi.

Undang-undang Swasta di Sempadan

Hari ini, banyak soalan undang-undang persendirian yang penting tidak lagi berhenti di sempadan kebangsaan dan disiplin. Peguam, bekerja dalam amalan undang-undang, institusi kebangsaan dan EU, syarikat antarabangsa, NGO dan akademia, semakin berhadapan dengan peraturan dan doktrin asal Eropah dan antarabangsa.

Adakah program ini untuk saya?... [-]
Belanda Amsterdam
September 2019
Sambilan
12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Amsterdam

Jejak Undang-undang Perdagangan dan Pelaburan Antarabangsa program Sarjana dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah menangani dua aspek undang-undang ekonomi antaraban ... [+]

Jejak Undang-undang Perdagangan dan Pelaburan Antarabangsa program Sarjana dalam Undang-undang Antarabangsa dan Eropah menangani dua aspek undang-undang ekonomi antarabangsa.

Perdagangan dan pelaburan antarabangsa memacu taraf ekonomi dunia dan globalisasi yang semakin meningkat. Lagu ini memfokuskan kepada undang-undang antarabangsa yang mengawal hubungan ekonomi ini untuk negara dan wilayah.

Program pengajian

Sebilangan besar program berkaitan dengan Pertubuhan Perdagangan Dunia (WTO) Geneva. WTO menyediakan rangka kerja perundangan untuk sistem perdagangan pelbagai hala untuk barangan dan perkhidmatan, termasuk sistem penyelesaian perselisihan yang lebih maju.

Bidang undang-undang antarabangsa yang penting dan dinamik... [-]
Belanda Amsterdam
September 2019
Sambilan
12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Amsterdam

Program Sarjana Undang-undang Kesatuan Eropah menyediakan para pelajarnya dengan landasan yang kukuh dalam Undang-undang EU yang bersifat substantif dan institusional. Ke ... [+]

Populasi mudah alih yang semakin meningkat, perubahan iklim, dan kadar inovasi teknologi yang pantas adalah beberapa isu dalam tajuk utama hari ini yang mendedahkan keperluan yang semakin meningkat bagi pakar dalam Undang-undang Kesatuan Eropah.

Program Undang-undang Kesatuan Eropah

Program Sarjana Undang-undang Kesatuan Eropah menyediakan para pelajarnya dengan landasan yang kukuh dalam Undang-undang EU yang bersifat substantif dan institusional. Kelas-kelas diajar oleh pakar terkenal dalam bidang pengkhususan mereka dan profesor kami adalah ulama yang berkait rapat dengan salah satu pusat kecemerlangan penyelidikan universiti. Kami mengintegrasikan pandangan akademik terkini dan perkembangan undang-undang ke dalam kurikulum kami, bersama-sama dengan jalan ke arah membangunkan kepakaran dalam bidang pengkhususan tertentu. Sebagai contoh:... [-]

Belanda Amsterdam
September 2019
Sambilan
12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu