Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang di Belanda

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang di Belanda

LLM

An LLM atau Sarjana Muda Undang-Undang adalah ijazah akademik, sering dicari oleh pelajar dengan pelbagai undang-undang sarjana muda yang mencari untuk mendidik diri mereka lebih teliti dalam satu kawasan khusus kajian undang-undang. Program LLM adalah penyelidikan yang berorientasikan dan biasanya yang lalu bagi satu tahun.

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah undang-undang canggih yang membantu menyediakan pelajar dengan latihan undang-undang khusus. Kurikulum sering menggabungkan penyelidikan, kerja kursus dan tesis. program LLM sering mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Undang-undang di Belanda

Baca lebih lanjut

LLM dalam cukai perniagaan antarabangsa, landasan undang-undang cukai

Tilburg University
Online Sepenuh masa August 2018 Belanda Tilburg

Tilburg University Sarjana dalam program International Business Taxation LLM (sub-track: International Law Cukai Perniagaan) melengkapkan anda dengan peralatan yang canggih diperlukan untuk memahami dan menguruskan masalah yang kompleks yang dihadapi oleh syarikat dan kerajaan di bidang percukaian perniagaan antarabangsa. Cukai adalah penentu yang semakin penting untuk syarikat dalam proses membuat keputusan mereka di mana dan bagaimana untuk melabur. Insentif dan ... [+]

LLM Perniagaan Percukaian Antarabangsa, Undang-undang Cukai Track

Tilburg University Sarjana dalam program International Business Taxation LLM (sub-track: International Law Cukai Perniagaan) melengkapkan anda dengan peralatan yang canggih diperlukan untuk memahami dan menguruskan masalah yang kompleks yang dihadapi oleh syarikat dan kerajaan di bidang percukaian perniagaan antarabangsa.

Cukai adalah penentu yang semakin penting untuk syarikat dalam proses membuat keputusan mereka di mana dan bagaimana untuk melabur. Insentif dan denda yang dicipta oleh sistem cukai menjejaskan tingkah laku perusahaan multinasional. Walau bagaimanapun, pertimbangan undang-undang boleh diambil kira dan juga dalam proses membuat keputusan sama ada, di mana dan bagaimana untuk melabur. Pelajar memperoleh pengetahuan yang mendalam dalam bidang utama undang-undang cukai perniagaan antarabangsa. Dengan pemahaman anda tentang bagaimana cukai dan pertimbangan undang-undang berkaitan, anda akan secara optimum bersedia untuk membantu perusahaan multinasional, organisasi dan kerajaan untuk meningkatkan proses membuat keputusan hari ini dalam bidang percukaian perniagaan antarabangsa.... [-]