Filter
Sarjan Undang-undang
Belarus Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di Belarus 2019

An LLM atau Sarjana Muda Undang-Undang adalah ijazah akademik, sering dicari oleh pelajar dengan pelbagai undang-undang sarjana muda yang mencari untuk mendidik diri mereka lebih teliti dalam satu kawasan khusus kajian undang-undang. Program LLM adalah penyelidikan yang berorientasikan dan biasanya yang lalu bagi satu tahun.

Pelajar yang mengikuti LLM (Sarjana Undang-undang) menghabiskan satu hingga dua tahun mengkaji kawasan tertentu undang-undang. latihan lanjutan mereka menyediakan mereka untuk bekerja dengan pengkhususan seperti undang-undang antarabangsa atau undang-undang cukai.

Republik Belarus terletak di bahagian Timur Eropah. Belarus menyediakan satu platform yang terbaik untuk pendidikan. Belajar di Belarus adalah cara yang optimum untuk belajar bahasa Rusia dan Belarus.

Sarjana Undang-undang di Belarus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

International University

Fakulti Undang-Undang telah ditubuhkan pada tahun 1994. Sejak itu ia telah menamatkan lebih daripada 2,500 pakar yang kini bekerja di organisasi kerajaan dan swasta sebag ... [+]

sarjana hukum

Fakulti Undang-Undang telah ditubuhkan pada tahun 1994. Sejak itu ia telah menamatkan lebih daripada 2,500 pakar yang kini bekerja di organisasi kerajaan dan swasta sebagai peguam, peguam dan notari, menyampaikan kuliah di institusi pengajian tinggi, dan bekerja sebagai pegawai di badan pendakwa raya negara dan agensi penguatkuasaan undang-undang. Pada masa ini, terdapat seramai 1,673 pelajar yang mendaftar dalam program kursus sepenuh masa dan surat-menyurat di Fakulti.

Fakulti Undang-undang mempunyai empat jabatan:

Jabatan Undang-Undang Swasta Jabatan Undang-undang Awam Jabatan Sejarah Undang-undang dan Kemanusiaan Jabatan Undang-undang Antarabangsa

Jurusan yang ditawarkan pada program kursus sepenuh masa dan paruh waktu ialah:... [-]

Belarus Minsk
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu