Filter
Sarjan Undang-undang
Belarus Minsk Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang in Minsk, Belarus 2019

Graduan sekolah undang-undang dan peguam rutin memohon LL.M. satu untuk mendapatkan kepakaran dalam bidang yang khusus undang-undang, seperti undang-undang cukai atau undang-undang antarabangsa, atau untuk bergerak dari satu kawasan ke dalam amalan lain.

An LLM adalah ijazah undang-undang pasca siswazah yang dikejar oleh pelajar yang ingin pakar dalam bidang tertentu undang-undang. Graduan yang mempunyai latihan khusus ini sering layak untuk bekerja dalam persekitaran undang-undang global.

Di Belarus, pendidikan universiti adalah tahap tertinggi mengejar pendidikan akademik. Ia juga mempunyai peringkat lepasan menengah tambahan, yang menyediakan latihan vokasional lain yang berkaitan. Selepas ijazah sarjana muda, sistem pendidikan yang memberikan anda peluang untuk melanjutkan pelajaran anda untuk melanjutkan mengejar akademik anda untuk tuan atau peringkat ijazah kedoktoran.

Minsk adalah ketua pusat pendidikan di Belarus. Ia mempunyai institusi pendidikan tinggi banyak, yang terdiri daripada universiti utama negara. Institusi pengajian tinggi dalam jurusan setiap disiplin boleh didapati di bandar ini.

Sambilan Sarjana Undang-undang in Minsk di Belarus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

International University

Fakulti Undang-Undang telah ditubuhkan pada tahun 1994. Sejak itu ia telah menamatkan lebih daripada 2,500 pakar yang kini bekerja di organisasi kerajaan dan swasta sebag ... [+]

sarjana hukum

Fakulti Undang-Undang telah ditubuhkan pada tahun 1994. Sejak itu ia telah menamatkan lebih daripada 2,500 pakar yang kini bekerja di organisasi kerajaan dan swasta sebagai peguam, peguam dan notari, menyampaikan kuliah di institusi pengajian tinggi, dan bekerja sebagai pegawai di badan pendakwa raya negara dan agensi penguatkuasaan undang-undang. Pada masa ini, terdapat seramai 1,673 pelajar yang mendaftar dalam program kursus sepenuh masa dan surat-menyurat di Fakulti.

Fakulti Undang-undang mempunyai empat jabatan:

Jabatan Undang-Undang Swasta Jabatan Undang-undang Awam Jabatan Sejarah Undang-undang dan Kemanusiaan Jabatan Undang-undang Antarabangsa

Jurusan yang ditawarkan pada program kursus sepenuh masa dan paruh waktu ialah:... [-]

Belarus Minsk