Filter
Sarjan Undang-undang
Colombia Santa Marta Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang in Santa Marta di Colombia 2019

Graduan sekolah undang-undang dan peguam rutin memohon LL.M. satu untuk mendapatkan kepakaran dalam bidang yang khusus undang-undang, seperti undang-undang cukai atau undang-undang antarabangsa, atau untuk bergerak dari satu kawasan ke dalam amalan lain.

Pelajar yang mengikuti LLM (Sarjana Undang-undang) menghabiskan satu hingga dua tahun mengkaji kawasan tertentu undang-undang. latihan lanjutan mereka menyediakan mereka untuk bekerja dengan pengkhususan seperti undang-undang antarabangsa atau undang-undang cukai.

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

Bandar yang sibuk telah menyaksikan banyak penambahbaikan dalam sistem pendidikan pada tahun-tahun kebelakangan ini. Oleh kerana produktiviti, ia telah menarik beberapa institusi pengajian tinggi terkemuka yang telah membawa kepada lebih ramai pelajar di kawasan itu.

Sarjana Undang-undang in Santa Marta di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Universidad Sergio Arboleda

Program Master of Law menawarkan para profesional di kawasan itu akademik yang sesuai untuk menyatukan dan memperoleh kecekapan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan ... [+]

Sarjana Undang-undang

Program Sarjana Undang-undang menawarkan profesional dalam bidang akademik yang sesuai untuk menyatukan dan memperoleh kecekapan pengetahuan dan kemahiran yang kini memerlukan kecemerlangan prestasi profesional, dalam ekonomi yang ditandai dengan proses integrasi, wilayah dan globalisasi . Ia adalah ijazah Sarjana yang membolehkan mendalami pengetahuan undang-undang, membuka laluan kepada penyelesaian masalah, dan menganalisis keadaan disiplin, disiplin, atau profesional tertentu, melalui asimilasi atau pengagihan pengetahuan dan perolehan kemahiran untuk prestasi yang lebih baik . Ini akan dicapai melalui kajian dan simulasi kes, penyelesaian masalah sebenar, dan analisis masalah kontemporari. Tujuan program ini adalah untuk merangsang penyertaan aktif dalam penyelidikan, yang dijangka menjana penyelesaian kepada masalah sosial, negeri dan korporat. Graduan ijazah sarjana ini akan dapat memperdalam penyelidikan mereka dalam program kedoktoran dengan salah satu universiti asing, yang mana Universidad Sergio Arboleda telah mengembangkan perjanjian kerjasama akademik. Sistem Pengajian Lanjutan (SAE) dari Universidad Sergio Arboleda membenarkan, mengikut peraturan dalaman untuk graduan dan bukan siswazah, homologasi beberapa kredit akademik telah diambil dalam program pascasiswazah lain dalam undang-undang.... [-]

Colombia Bogotá Santa Marta
Januari 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu