Sarjana Undang-undang di Costa Rica

Terbaik Sarjana Undang-undang di Costa Rica 2019

LLM

Satu LLM di Pantai Rica adalah pilihan utama bagi ramai pelajar antarabangsa. Costa Rica menarik orang dari seluruh dunia untuk pantai yang indah, melayari cemerlang, hutan, gunung berapi, dan hidupan liar, tetapi terdapat juga beberapa program ijazah undang-undang maju berkualiti tinggi. Satu LLM di Pantai Rica gabungan yang menarik kemajuan kerjaya, pengembaraan, dan pertumbuhan kebudayaan.

Costa Rica adalah lokasi yang ideal untuk mendapatkan kepakaran dalam sesuatu kawasan seperti undang-undang alam sekitar. Terdapat juga program-program untuk LLM di Costa Rica dalam topik-topik seperti undang-undang antarabangsa, hak asasi manusia, penyelesaian pertikaian, undang-undang kesihatan, dan undang-undang perniagaan. Pelajar yang mengambil bahagian dalam LLM di Costa Rica akan mengalami kurikulum mencabar biasanya terdiri daripada kerja kursus, penyelidikan, dan tesis sarjana. Melalui pemeriksaan kajian kes, teori, dan menggunakan simulasi kes, pelajar akan memperolehi pemahaman yang komprehensif undang-undang di kawasan tertentu kepentingan.

Jika seseorang LLM di Costa Rica bunyi seperti apa yang anda sedang mencari untuk, kemudian tatal melalui program di bawah dan mencari langkah seterusnya dalam kerjaya anda!

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah LLM LLM Costa Rica. Cuba kategori kami LLM.

Search for similar programs here