Sarjana Undang-undang dalam Criminal Law Studies

Terbaik 18 Sarjana Undang-undang dalam Criminal Law Studies 2019

Program siswazah yang menawarkan ijazah Sarjana Undang-undang, atau LLM, biasanya mengambil masa antara satu hingga dua tahun pengajian. Keperluan darjah berbeza antara institusi tetapi mungkin memerlukan penyelidikan atau kerja tesis yang substansial.

Apakah LLM dalam Pengajian Undang-undang Jenayah? Termasuk kedua undang-undang jenayah dan keadilan jenayah, sarjana dalam kajian hukum jenayah biasanya tertarik pada interaksi antara individu dan sistem hukuman. Walaupun undang-undang jenayah dan keadilan jenayah berkait rapat, setiap darjah cenderung menumpukan kepada etika, amalan dan proses yang jelas berbeza dalam sistem keadilan. Walaupun pelajar dalam undang-undang jenayah biasanya mempelajari teks undang-undang dan proses undang-undang jenayah, sarjana keadilan jenayah sering lebih peduli dengan aspek sosial dan politik yang berkembang dari undang-undang jenayah. Di samping itu, walaupun kebanyakan program memberi tumpuan kepada sistem undang-undang lokasi universiti, peluang untuk mengkaji undang-undang jenayah antarabangsa atau keadilan jenayah juga tersedia.

Penulisan analitis, penyelidikan undang-undang dan pengurusan masa adalah beberapa kemahiran yang paling menonjol yang terdapat dalam graduan kajian undang-undang jenayah. Di samping menyediakan laluan kepada kerjaya undang-undang, kemahiran ini dapat membantu meningkatkan komunikasi dan aktiviti harian pelajar.

Harga gelar anda boleh dipengaruhi oleh pelbagai faktor kompleks, seperti tempoh gelar dan program individu. Pejabat kewangan atau bendahari sekolah calon anda biasanya boleh memberikan anggaran anggaran yang paling tepat untuk kehadiran.

Kedudukan undang-undang boleh menjadi sangat kompetitif, tetapi graduan yang memegang kedua-dua sarjana undang-undang dan kepercayaan undang-undang profesional dalam kajian undang-undang jenayah mungkin dapat memperoleh kelebihan kritis pada pertandingan tersebut. Pengantara, ejen penguatkuasa undang-undang, pentadbir mahkamah, penulis undang-undang dan paralegal adalah semua peluang yang mungkin untuk calon dengan LLM yang memberi tumpuan kepada keadilan jenayah. Selain itu, mereka yang mempunyai LLM yang pakar dalam undang-undang jenayah biasanya mengejar kerjaya secara langsung dalam undang-undang dengan memperoleh Juris Doctor atau kelayakan yang setara dan berkhidmat sebagai peguam pertahanan, pendakwa jenayah dan hakim.

Program-program yang menawarkan LLM dalam Pengajian Undang-Undang Jenayah tersedia secara meluas di seluruh dunia dan menawarkan jadual paruh waktu dan sepenuh masa. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

 

Baca lebih lanjut

Keadilan Jenayah LLM dan Perubahan Penal

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 24  September 2019 United Kingdom Glasgow + 1 lagi

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah [+]

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah

Menggabungkan pemahaman yang ketat teori asas dengan bukti tentang masalah dunia sebenar yang akan anda analisis inovasi baru dalam teori, dasar, dan amalan.

Melukis pada pelbagai pendekatan disiplin, kursus ini akan membolehkan anda membangunkan tindak balas yang rasional dan tepat terhadap jenayah.

LLM / MSc dalam Keadilan Jenayah

Ciri-ciri utamatumpuan kami adalah untuk menekan isu dan amalan kebangsaan dan antarabangsa kontemporarianda boleh memilih untuk lulus dengan sama ada LLM atau MScbelajar sepenuh masa atau sambilanbelajar dari pasukan pengajar bertaraf duniapelajar dari pelbagai bangsa dan latar belakang disiplinanda akan mendapat manfaat daripada kerja Pusat Undang-Undang, Jenayah, dan KeadilanSiapa kursus yang sesuai untuk?pengamal yang bekerja dalam pelbagai undang-undang, keadilan dan kebajikanprofesional membangunkan dasar keadilanahli sektor ketiga / sukarelagraduan baru dalam undang-undang, sains sosial, dan kemanusiaanPilihan kajian fleksibel... [-]

Undang-undang jenayah ll.m.

University at Buffalo School of Law
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Buffalo

Seperti Ketua LL.M., Undang-Undang Jenayah LL.M. Adalah bertujuan untuk orang yang sudah memegang ijazah undang-undang, dan yang ingin "pergi lebih dalam." Undang-undang Jenayah LL.M. Dibina atas kekuatan yang diakui Sekolah Hukum dalam penyelidikan multidisiplin ke dalam undang-undang jenayah untuk membolehkan reka bentuk projek maju. [+]

Peguam yang ingin mengambil kerjaya mereka ke peringkat seterusnya akan mendapat cabaran, pilihan dan fleksibiliti di Sekolah Undang-undang.

Yang Undang-undang Jenayah LL.M. Program Dibina pada kekuatan Sekolah Hukum dalam kajian interdisipliner tentang undang-undang jenayah. Satu-satunya program pasca profesional di Amerika Syarikat yang dikhususkan sepenuhnya untuk mengkaji undang-undang jenayah, program ini telah menarik peguam dari seluruh dunia yang berhasrat untuk mengajar, melakukan kerja dasar, atau bekerja sebagai pendakwa atau hakim di bidang hukum rumah mereka . Mereka dinasihatkan oleh Profesor Luis Chiesa, seorang sarjana undang-undang jenayah yang terkenal di peringkat antarabangsa dengan pengalaman luas di Sepanyol dan Amerika Latin.... [-]


LLM (Keadilan Jenayah Antarabangsa)

University of Kent, Kent Law School
Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 28  September 2019 United Kingdom Canterbury + 1 lagi

Keadilan Jenayah Antarabangsa akan menjadi kepentingan khusus bagi mereka yang bekerja, berniat untuk bekerja, atau mempunyai kepentingan dalam bidang keadilan jenayah antarabangsa dan transnasional, keadilan jenayah dan hak asasi manusia secara lebih luas. [+]

The Kent LLM (dan program Diploma yang berkaitan) membolehkan anda memperluas dan memperdalam pengetahuan dan pemahaman anda tentang undang-undang dengan mengkhususkan diri dalam satu atau lebih bidang yang berbeza.

Gambaran keseluruhan

Berikutan Pathway dalam Keadilan Jenayah Antarabangsa membolehkan anda membangunkan pemahaman kritikal mengenai operasi keadilan jenayah antarabangsa dan transnasional, terutamanya dalam konteks yang dianggap kontroversial atau dalam keadaan evolusi. Anda belajar tentang instrumen dan institusi undang-undang utama yang menyediakan kerjasama antarabangsa dan pendakwaan jenayah antarabangsa, transnasional dan nasional serta kesan hak asasi manusia dan menggabungkannya dengan pantulan kritikal konteks yang lebih luas dan keberkesanan undang-undang.... [-]


LLM dalam Undang-Undang dan Prosedur Jenayah Antarabangsa

London South Bank University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom London + 1 lagi

Kursus LLM ini merangkumi konsep penguatkuasaan undang-undang jenayah antarabangsa. Fokus kepada jenayah antarabangsa seperti genosida, jenayah terhadap kemanusiaan, jenayah perang, dan pencerobohan. [+]

Dengan lebih dari 30 tahun kepakaran, Undang-undang LSBU telah membentuk masa depan profesional beribu-ribu pelajar undang-undang.

Kursus LLM ini merangkumi konsep dan penguatkuasaan undang-undang jenayah antarabangsa, Ia memberi tumpuan kepada jenayah antarabangsa yang berada di bawah bidang kuasa mahkamah jenayah antarabangsa dan tribunal (pembunuhan beramai-ramai, jenayah terhadap kemanusiaan, jenayah perang, dan pencerobohan). Prinsip teras, undang-undang, dan institusi undang-undang jenayah antarabangsa dikekang konteks terhadap undang-undang antarabangsa dan hak asasi manusia, dan undang-undang kemanusiaan antarabangsa.

7 sebab untuk belajar Undang-undang di siniPakar akademik Pakar: diajar oleh ahli akademik dan pengamal pakar. Sejumlah Profesor Pelawat dan Pensyarah akan mengajar kursus. Semua pengamal terkemuka mempunyai reputasi nasional dalam bidang undang-undang jenayah antarabangsa dan hak asasi manusia.Pautan profesional: Melalui rakan-rakan dan rakan profesor yang sedang berkembang, Jabatan Undang-Undang telah membangunkan rangkaian hubungan yang kuat dengan pengamal undang-undang terkemuka di UK. Penyelidikan dinamik: mendapat manfaat daripada kakitangan akademik yang berkelayakan.IPad Percuma: Teknologi maju dan e-pembelajaran, iPad percuma akan menyokong pengajian anda.Sumber bacaan komprehensif: melalui persekitaran pembelajaran maya kami, perpustakaan e-undang peribadi bernilai £ 6,000.Kebolehgunaan: lulus dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di bidang undang-undang jenayah antarabangsa dan prosedur jenayah antarabangsa (sama ada di UK atau di luar negara) sebagai penasihat, pakar, penyelidik, dan penggubal undang-undang.Pengajaran yang hebat: Jabatan Undang-undang LSBU mempunyai set ahli, perunding dan penasihat antarabangsa yang kuat dalam bidang undang-undang jenayah antarabangsa dan menganjurkan beberapa acara tahunan dan persidangan.Anda akan mengkaji kategori subset berikut Hukum Antarabangsa: Undang-undang Jenayah Antarabangsa, Undang-undang Hak Asasi Manusia Antarabangsa dan Undang-undang Kemanusiaan dengan meneroka kontur kewajipan untuk mendakwa mereka... [-]

LLM dalam Jenayah dan Litigasi

London South Bank University
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom London + 1 lagi

Memahami pengetua utama yang berasaskan sistem keadilan jenayah UK. Memperoleh pemahaman kritikan jenayah dan keadilan jenayah secara mendalam dan sistematik. [+]

Dengan lebih dari 30 tahun kepakaran, Undang-undang LSBU telah membentuk masa depan profesional beribu-ribu pelajar undang-undang.

Melalui kajian kritikal dan perbandingan keadilan dan proses litigasi jenayah, kursus ini akan memberi anda pemahaman yang jelas mengenai prinsip-prinsip utama yang berasaskan sistem keadilan jenayah UK, isu-isu, pendekatan, dan perbahasan topikal.

Jika anda adalah seorang siswazah baru-baru ini, atau sudah bekerja di dalam bidang keadilan jenayah, anda akan melanjutkan pengetahuan akademik dan praktikal mengenai proses litigasi. Program ini juga sangat relevan kepada pekerja hak asasi manusia dan agen dasar yang bekerja di UK atau di luar negara. Apabila selesai, anda akan memperoleh pemahaman yang mendalam dan sistematik mengenai litigasi jenayah dan keadilan jenayah dan akan dapat bekerja di bidang praktikal dan penyelidikan dalam bidang ini.... [-]


LLM dalam Undang-undang Jenayah Antarabangsa - Program Bersama

University of Amsterdam
Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Belanda Amsterdam

Sekolah Undang-undang Sekolah Columbia dan Sekolah Undang-undang Amsterdam menawarkan program LLM bersama dalam Undang-Undang Jenayah Antarabangsa, dengan pertukaran ke Amerika Syarikat pada semester kedua. Lagu Induk ini adalah yang pertama untuk memberi tumpuan kepada undang-undang jenayah antarabangsa sebagai bidang kajian hukum yang berbeza. Matlamat utama program LLM bersama adalah untuk melatih gaya baru peguam jenayah antarabangsa yang mampu melangkaui batas (disiplin), dengan menawarkan pemahaman yang luas dan mendalam tentang isu-isu berkaitan dengan keadilan antarabangsa dan merentas sempadan serta menyokong pembangunan kemahiran akademik melalui analisis mendalam tentang isu-isu tersebut. [+]

Sekolah Undang-undang Sekolah Columbia dan Sekolah Undang-undang Amsterdam menawarkan program LLM bersama dalam Undang-Undang Jenayah Antarabangsa, dengan pertukaran ke Amerika Syarikat pada semester kedua. Lagu Induk ini adalah yang pertama untuk memberi tumpuan kepada undang-undang jenayah antarabangsa sebagai bidang kajian hukum yang berbeza. Matlamat utama program LLM bersama adalah untuk melatih gaya baru peguam jenayah antarabangsa yang mampu melangkaui batas (disiplin), dengan menawarkan pemahaman yang luas dan mendalam tentang isu-isu berkaitan dengan keadilan antarabangsa dan merentas sempadan serta menyokong pembangunan kemahiran akademik melalui analisis mendalam tentang isu-isu tersebut.... [-]


LLM dalam Undang-undang Jenayah Antarabangsa dan Transnasional

University of Amsterdam
Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Belanda Amsterdam

Sekolah Undang-undang Amsterdam menawarkan LLM penuh dalam Undang-undang Jenayah Antarabangsa dan Transnasional, dengan kursus undang-undang jenayah transnasional dan peluang untuk latihan, klinik undang-undang dan penyelidikan untuk mahkamah dan tribunal di Belanda pada semester kedua. Trek program induk ini adalah yang pertama menumpukan kepada undang-undang jenayah antarabangsa dan transnasional sebagai bidang kajian hukum yang berbeza. Matlamat utama adalah untuk melatih gaya pengacara jenayah baru yang mampu melangkaui batas (disiplin), dengan menawarkan pemahaman yang luas dan mendalam tentang isu-isu berkaitan dengan keadilan antarabangsa dan merentas sempadan serta menyokong pembangunan kemahiran akademik melalui -Menyelesaikan isu-isu tersebut. [+]

Sekolah Undang-undang Amsterdam menawarkan LLM penuh dalam Undang-undang Jenayah Antarabangsa dan Transnasional, dengan kursus undang-undang jenayah transnasional dan peluang untuk latihan, klinik undang-undang dan penyelidikan untuk mahkamah dan tribunal di Belanda pada semester kedua. Trek program induk ini adalah yang pertama menumpukan kepada undang-undang jenayah antarabangsa dan transnasional sebagai bidang kajian hukum yang berbeza. Matlamat utama adalah untuk melatih gaya pengacara jenayah baru yang mampu melangkaui batas (disiplin), dengan menawarkan pemahaman yang luas dan mendalam tentang isu-isu berkaitan dengan keadilan antarabangsa dan merentas sempadan serta menyokong pembangunan kemahiran akademik melalui -Menyelesaikan isu-isu tersebut.... [-]


LLM - forensik, kriminologi dan undang-undang

Maastricht University, Faculty of Law
Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Maastricht

Jika anda mahu bekerja sebagai undang-undang ahli undang-undang jenayah, sama ada sebagai seorang peguam, hakim, pendakwa raya atau pegawai dasar, adalah semakin penting untuk mengetahui dan memahami bidang forensik.Yang [+]

LLM - Forensik, Kriminologi dan Undang-undang

&nbsp

Diajar dalam bahasa Inggeris atau Belanda

&nbsp

Jika anda mahu bekerja sebagai undang-undang ahli undang-undang jenayah, sama ada sebagai seorang peguam, hakim, pendakwa raya atau pegawai dasar, adalah semakin penting untuk mengetahui dan memahami bidang forensik. Program sarjana dalam Forensik, Kriminologi dan Undang-undang memberi tumpuan kepada pendekatan pelbagai disiplin kepada jenayah dan pentadbiran keadilan jenayah. Anda akan mengkaji jenayah dan pengumpulan keterangan dari perspektif tatatertib yang berlainan. Anda juga akan dapat memahami mengapa disiplin forensik begitu relevan dalam penyiasatan undang-undang dan hujah. Pendekatan pelbagai disiplin menjadikan program ini juga menarik untuk bukan ahli undang-undang-yang ingin bekerja dalam bidang forensik.... [-]


LLM dalam Undang-undang Antarabangsa: Jenayah, Keadilan dan Hak Asasi Manusia

University of Birmingham - College of Arts and Law
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom Birmingham + 1 lagi

Bagi mereka yang mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang struktur yang semakin global yang mentadbir keadilan jenayah serta isu-isu halus yang mencabar struktur keadilan jenayah, kursus ini menawarkan peluang pembelajaran yang unik dan merupakan pilihan yang sangat baik bagi mereka yang mencari peluang hukum di seluruh dunia. [+]

Laluan ini menarik kepada kekuatan penyelidikan Sekolah Undang-undang Birmingham di Undang-undang Antarabangsa, Undang-Undang Kemanusiaan Antarabangsa, Undang-Undang dan Keadilan Jenayah, dan Hak Asasi Manusia, yang membolehkan pelajar mengembangkan kepakaran dalam pelbagai subjek undang-undang antarabangsa yang relevan.

Pelajar boleh mengkaji modul dalam undang-undang dan keadilan jenayah antarabangsa, transnasional dan Eropah bersama-sama dengan lebih banyak kebudayaan berasaskan kebangsaan dan sebilangan besar modul hak asasi manusia. Melalui modul kaunter keganasan yang berdedikasi lama dan mereka yang menumpukan kepada isu-isu keadilan jenayah teori atau praktikal yang khusus (dari keadilan pemulihan kepada pesalah yang bercelaru mental) serta modul hak asasi manusia kami, kami menawarkan peluang kepada pelajar kajian dan pengkhususan mendalam.... [-]


LLM dalam Undang-Undang Jenayah dan Keadilan Jenayah

University of Birmingham - College of Arts and Law
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom Birmingham + 1 lagi

Laluan ini melibatkan kekuatan penyelidikan lama Birmingham Law School (BLS) dalam bidang undang-undang jenayah dan keadilan jenayah. Undang-undang Jenayah berkenaan dengan penegasan kuasa yang paling berpotensi invasif oleh negara: jika anda gagal mematuhi undang-undang, anda akan dihukum. Laluan ini menyediakan analisa holistik terhadap proses jenayah melalui analisis undang-undang, dasar falsafah dan pengoperasiannya dalam amalan. [+]

Laluan ini melibatkan kekuatan penyelidikan lama Birmingham Law School (BLS) dalam bidang undang-undang jenayah dan keadilan jenayah. Undang-undang Jenayah berkenaan dengan penegasan kuasa yang paling berpotensi invasif oleh negara: jika anda gagal mematuhi undang-undang, anda akan dihukum. Laluan ini menyediakan analisa holistik terhadap proses jenayah melalui analisis undang-undang, dasar falsafah dan pengoperasiannya dalam amalan.

Pelajar boleh belajar untuk mencapai gambaran keseluruhan proses keadilan jenayah atau pakar dalam aspek khusus yang pelbagai seperti teori asas, kepolisan, aspek kesihatan keadilan jenayah atau aspek-aspek antarabangsa penguatkuasaan undang-undang. Banyak modul telah dicipta dan diajar oleh ulama terkemuka dalam bidang tertentu dan pelajar mendapat manfaat daripada hubungan rapat dengan penyelidik.... [-]


LLM dalam Undang-undang Jenayah Global

University of Groningen
Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Groningen

Bagaimanakah jenayah antarabangsa dan transnasional dihalang, disiasat dan didakwa? Adakah undang-undang jenayah alat yang berkesan dalam konteks kriminaliti global? Program LLM dalam Undang-Undang Jenayah Global menumpukan kepada penerapan undang-undang jenayah - baik substantif dan prosedur - dalam konteks kriminalitas global, termasuk kriminalitas terorganisir, transnasional, dan antarabangsa. [+]

Lawati halaman program LLM di sini .

Bagaimanakah jenayah antarabangsa dan transnasional dihalang, disiasat dan didakwa? Adakah undang-undang jenayah alat yang berkesan dalam konteks kriminaliti global? Persoalan-persoalan ini akan menjadi sebahagian daripada cabaran terbesar undang-undang jenayah untuk tahun-tahun yang akan datang dan menjadi tumpuan trek LLM Undang-Undang Jenayah Global, yang meneroka penerapan undang-undang jenayah - baik substantif dan prosedur - dalam konteks kriminaliti global, seperti sebagai jenayah terancang, transnasional dan antarabangsa.

Program LLM dalam Undang-Undang Jenayah Global menumpukan kepada penerapan undang-undang jenayah - baik substantif dan prosedur - dalam konteks kriminalitas global, termasuk kriminalitas terorganisir, transnasional, dan antarabangsa. Lagu ini menawarkan anda peluang dua kali untuk mengkaji undang-undang jenayah substantif dan prosedural dari perspektif perbandingan dan antarabangsa tetapi juga untuk pakar dalam kajian tingkah laku jenayah tertentu: jenayah terancang dan kewangan, jenayah siber dan jenayah antarabangsa.... [-]


Keadilan Jenayah LLM

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom Nottingham + 1 lagi

Menawarkan pendekatan kontekstual yang tersendiri terhadap keadilan jenayah, kursus ini mengkaji aspek-aspek teori, perbandingan dan antarabangsa proses jenayah dan sistem hukuman. [+]

Gambaran keseluruhan

Menawarkan pendekatan kontekstual yang tersendiri terhadap keadilan jenayah, kursus ini mengkaji aspek-aspek teori, perbandingan dan perbandingan antara proses jenayah dan sistem hukuman.

Serta menyediakan maklumat substantif mengenai undang-undang jenayah dan penguatkuasaannya, ia membolehkan anda melibatkan diri dengan asas penyelidikan dan biasiswa, dan untuk menghargai implikasi mereka untuk membuat dasar dan amalan jenayah.

Penekanan adalah untuk memahami isu, masalah, institusi, proses dan kebudayaan undang-undang dan dasar jenayah, dengan latarbelakang globalisasi yang semakin meningkat dalam jenayah dan penguatkuasaan undang-undang di seluruh sempadan negara.... [-]


Keadilan Jenayah Antarabangsa LLM dan Konflik Bersenjata

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom Nottingham + 1 lagi

Memeriksa undang-undang yang berlaku sebelum, semasa dan selepas konflik bersenjata, kursus ini meneroka isu-isu semasa dan cabaran moden kepada undang-undang dan politik yang mengelilingi perang dan keadilan. [+]

Gambaran keseluruhan

Memeriksa undang-undang yang berlaku sebelum, semasa dan selepas konflik bersenjata, kursus ini meneroka isu-isu semasa dan cabaran moden kepada undang-undang dan politik yang mengelilingi perang dan keadilan.

Dengan munculnya keganasan global, perbezaan tradisional antara konflik bersenjata antara negeri-negeri dan konflik bersenjata dalaman sedang terkikis. Sementara itu, jenayah antarabangsa dilakukan setiap hari. Bagaimanakah undang-undang menangani perkara ini?

Kursus ini akan membantu anda membangunkan gambaran holistik undang-undang yang mengawal penggunaan kuasa oleh negara-negara, undang-undang yang berkaitan dengan tingkah laku permusuhan, dan sistem keadilan jenayah antarabangsa. Anda akan mempertimbangkan isu semasa dan cabaran moden terhadap undang-undang dan politik yang mengelilingi perang dan keadilan, serta tindak balas undang-undang dan falsafah terhadap jenayah antarabangsa.... [-]


Sarjana dalam Undang-undang Jenayah Ekonomi dan Kewangan Eropah (LL.M.)

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus September 2019 Luxembourg Luxembourg City

Program ini menawarkan pelajar peluang yang unik untuk menerokai undang-undang jenayah Eropah yang berkembang pesat dengan penekanan khusus terhadap undang-undang jenayah ekonomi dan kewangan. [+]

Mengenai

Program ini menawarkan pelajar peluang yang unik untuk menerokai undang-undang jenayah Eropah yang berkembang pesat dengan penekanan khusus terhadap undang-undang jenayah ekonomi dan kewangan.

Program ini terdiri daripada enam modul yang berturut-turut, memberikan pelajar pandangan yang mendalam kepada beberapa aspek utama undang-undang jenayah Eropah, yang merangkumi bidang-bidang berikut Undang-undang Jenayah Eropah:

peraturan dan penguatkuasaan dalam EU,Undang-undang jenayah Eropah dan prosedur jenayah,undang-undang jenayah korporat dan pematuhan,kerjasama kehakiman dan agensi penguatkuasaan undang-undang Eropah.

Dalam semester kedua, setiap pelajar menyediakan tesis Sarjana dan mengambil bahagian dalam latihan, yang mana dia akan mempunyai peluang untuk mengembangkan lagi kemahirannya dengan menerapkan pengetahuan yang diperoleh kepada situasi kehidupan sebenar.... [-]


LLM dalam Undang-Undang Jenayah dan Keadilan Jenayah

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 United Kingdom Edinburgh + 1 lagi

Program ini menawarkan peluang yang ideal untuk mempelajari perdebatan kontemporari dalam kedua-dua undang-undang jenayah dan keadilan jenayah di peringkat lanjutan. Portfolio kursus yang luas akan membantu anda memahami konsep dan teori utama yang menyokong undang-undang jenayah dan keadilan jenayah dan bagaimana mereka beroperasi dalam amalan. [+]

Penerangan program

Program ini menawarkan peluang yang ideal untuk mempelajari perdebatan kontemporari dalam kedua-dua undang-undang jenayah dan keadilan jenayah di peringkat lanjutan.

Portfolio kursus yang luas akan membantu anda memahami konsep dan teori utama yang menyokong undang-undang jenayah dan keadilan jenayah dan bagaimana mereka beroperasi dalam amalan.

Ia sesuai untuk pelajar yang telah belajar undang-undang di peringkat sarjana muda dan ingin membangunkan pemahaman mereka tentang keadilan jenayah khususnya. Ia menyediakan anda untuk bekerja lebih lanjut dalam bidang ini, sama ada profesional atau akademik.

Struktur program

Anda mesti menyelesaikan 180 kredit pengajian - 60 kredit diambil dalam disertasi wajib dan baki 120 kredit diambil dalam kursus yang diajar.... [-]