Sarjana Undang-undang di Emiriah Arab Bersatu

Terbaik Sarjana Undang-undang di Emiriah Arab Bersatu 2018/2019

LLM

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

Mereka yang mempunyai ijazah profesional dalam undang-undang boleh mengejar ijazah akademik maju dalam Sarjana Undang-undang atau LLM. Untuk mengambil kursus ini, anda mesti mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan juga pengalaman bidang yang luas. Ia ditawarkan dalam pelbagai negara dari seluruh dunia.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Sarjana Undang-undang di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut

LLM

University of Dubai
Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Kolej Undang-Undang menawarkan LLM dengan dua jurusan double dan juga memberikan pelajar pilihan untuk memperoleh LLM dengan kepekatan dual dengan menggabungkan mana-mana dua jurusan. [+]

LLM

Kolej Undang-Undang menawarkan LLM dengan dua jurusan double dan juga memberikan pelajar pilihan untuk memperoleh LLM dengan kepekatan dual dengan menggabungkan mana-mana dua jurusan.

Mengapa LLM di Universiti Dubai? UD LLM telah direka untuk menyediakan graduan untuk kerjaya yang berjaya dalam kedua-dua organisasi undang-undang dan bukan undang-undang. Program ini akan meningkatkan pemikiran kritis, meningkatkan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis serta kemahiran bahasa Inggeris, meningkatkan pembuat keputusan dalam persekitaran global yang pesat berubah, dan mengukuhkan aplikasi pengetahuan dan kemahiran dalam bidang penyelesaian masalah. Program LLM boleh disiapkan dalam masa 12 bulan. Proses pengajaran akan termasuk gabungan kelas dan mahkamah moot dan pembelajaran berasaskan kes dunia sebenar contextualized untuk menyediakan pengalaman hands-on nilai tambah dan membantu pelajar menggunakan masa mereka dengan berkesan. Bahagian pembelajaran dalam talian kurikulum akan dipertingkatkan menggunakan platform MOODLE ini. LLM mempunyai dua kepekatan unik untuk memenuhi keperluan untuk profesional dalam bidang ini. Selain itu, program ini telah direka untuk membenarkan kemasukan pelajar dengan mana-mana ijazah sarjana muda dari universiti yang diiktiraf yang memenuhi kriteria yang diperlukan. Kurikulum UD LLM adalah berkualiti tinggi dan disepadukan dengan penekanan kepada pembelajaran digunakan. LLM itu diserahkan oleh yang berkelayakan, mengamalkan ahli fakulti ... [-]