Filter
Sarjan Undang-undang
Emiriah Arab Bersatu Dubai Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang in Dubai di Emiriah Arab Bersatu 2019

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Pendidikan di Emiriah Arab Bersatu mempunyai manfaatnya: matahari, laut, pasir, pendapatan bebas cukai selepas tamat pengajian dan beberapa universiti yang terbaik di samping Teluk region.In, beberapa universiti yang menduduki tempat yang berpangkalan di negara-negara lain mempunyai kampus cawangan di UAE.

Dubai merupakan sebuah bandar yang terletak di Emiriyah Arab Bersatu dan merupakan salah satu daripada tujuh amiriah yang membentuk negara ini. Dengan penduduk seramai lebih daripada 2 juta penduduk, ia berada di kedudukan sebagai emiriyah yang paling ramai penduduk di UAE. Ia mempunyai salah satu batas langit yang tertinggi dan unik dan menjadi tuan rumah kepada beberapa pertubuhan pengajian tinggi di dalam.

Sarjana Undang-undang in Dubai di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Emiriah Arab Bersatu
Dubai
Jenis pengajian
Secara
University of Dubai

Kolej Undang-Undang menawarkan LLM dengan dua jurusan double dan juga memberikan pelajar pilihan untuk memperoleh LLM dengan kepekatan dual dengan menggabungkan mana-mana ... [+]

LLM

Kolej Undang-Undang menawarkan LLM dengan dua jurusan double dan juga memberikan pelajar pilihan untuk memperoleh LLM dengan kepekatan dual dengan menggabungkan mana-mana dua jurusan.

Mengapa LLM di Universiti Dubai? UD LLM telah direka untuk menyediakan graduan untuk kerjaya yang berjaya dalam kedua-dua organisasi undang-undang dan bukan undang-undang. Program ini akan meningkatkan pemikiran kritis, meningkatkan kemahiran komunikasi lisan dan bertulis serta kemahiran bahasa Inggeris, meningkatkan pembuat keputusan dalam persekitaran global yang pesat berubah, dan mengukuhkan aplikasi pengetahuan dan kemahiran dalam bidang penyelesaian masalah. Program LLM boleh disiapkan dalam masa 12 bulan. Proses pengajaran akan termasuk gabungan kelas dan mahkamah moot dan pembelajaran berasaskan kes dunia sebenar contextualized untuk menyediakan pengalaman hands-on nilai tambah dan membantu pelajar menggunakan masa mereka dengan berkesan. Bahagian pembelajaran dalam talian kurikulum akan dipertingkatkan menggunakan platform MOODLE ini. LLM mempunyai dua kepekatan unik untuk memenuhi keperluan untuk profesional dalam bidang ini. Selain itu, program ini telah direka untuk membenarkan kemasukan pelajar dengan mana-mana ijazah sarjana muda dari universiti yang diiktiraf yang memenuhi kriteria yang diperlukan. Kurikulum UD LLM adalah berkualiti tinggi dan disepadukan dengan penekanan kepada pembelajaran digunakan. LLM itu diserahkan oleh yang berkelayakan, mengamalkan ahli fakulti ... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
12 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu