Sarjana Undang-undang di Finland

Terbaik Sarjana Undang-undang di Finland 2018/2019

LLM

LLM adalah Latin untuk Legum diploma, Master menandakan Undang-Undang. Master kami (LL.M.) Program Undang-Undang Undang-undang di Amerika adalah satu program siswazah selama setahun. Graduan undang-undang asing yang berjaya menamatkan program ini akan dianugerahkan ijazah "LL.M. dalam Undang-undang Amerika."

An LLM (Sarjana Undang-undang) adalah ijazah undang-undang canggih yang membantu menyediakan pelajar dengan latihan undang-undang khusus. Kurikulum sering menggabungkan penyelidikan, kerja kursus dan tesis. program LLM sering mengambil satu hingga dua tahun untuk disiapkan.

Sistem pendidikan tinggi formal Finland adalah pola 7-3-2-2. Universiti ini mengambil masa dua tahun dalam pendidikan vokasional atau teknikal dan pendidikan akhirnya dua-tahun pra-universiti. Finland juga mempunyai beberapa awam dan juga universiti swasta yang membolehkan akses pendidikan tinggi kepada pelajar.

Sarjana Undang-undang di Finland

Baca lebih lanjut

Master in Environmental Policy and Law

University of Eastern Finland Law School
Campus Sepenuh masa September 2018 Finland Joensuu

[+]

Program Ijazah Persekitaran Sarjana, Sumber Asli dan Iklim Perubahan dalam Polisi Alam Sekitar dan Undang-Undang adalah pelbagai disiplin dua tahun program ijazah Sarjana baru yang menggabungkan pengajaran yang tinggi dengan objektif pendidikan berorientasikan vocationally. Program ini menyediakan latihan lanjutan dalam dasar, undang-undang dan kesan penilaian untuk perubahan iklim dan pengurusan mampan sumber asli.

Semua pelajar dikehendaki mengambil kursus dalam Tadbir Urus Sumber Asli, Undang-undang Alam Sekitar dan Dasar, dan Perubahan Iklim Undang-undang dan Dasar sebelum memilih utama mereka.

Siapa kita?

[-]

Master in International Business Law

University of Helsinki
Campus Sepenuh masa August 2019 Finland Helsinki

[+]

Maklumat mengenai bahasa pengantar

Bahasa pengajaran program ini adalah Bahasa Inggeris. Sekurang-kurangnya 75% daripada ijazah hendaklah dilengkapkan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris (seperti seminar, kertas seminar dan kerja bertulis sama, peperiksaan dan tesis Sarjana). Walau bagaimanapun, anda juga boleh belajar dalam bahasa-bahasa lain, dan sebagai contoh termasuk semester di luar negara atau kursus undang-undang diajar di Finland atau Sweden.

Skop program master's 120 kredit (ECTS) siap dalam tempoh dua tahun akademik.

Semasa seminar penyelidikan anda akan mendapat maklum balas secara tetap tentang kerja anda daripada penyelia anda dan rakan-rakan pelajar. Setelah selesai seminar penyelidikan, anda akan mempunyai maju akademik penghujahan dan menulis serta pemahaman yang mendalam tentang topik tesis anda.... [-]