Sarjana Undang-undang di Georgia

Terbaik Sarjana Undang-undang di Georgia 2018/2019

LLM

LL.M. program berbeza-beza panjang, nilai dan kuantiti. Program tetap adalah satu tahun artikel sepenuh masa atau dua hingga tiga tahun pengajian separuh masa. Pelajar sering mengambil kursus mereka, sama ada pakar dalam bidang tertentu, seperti undang-undang antarabangsa, atau mewujudkan kursus adat kajian untuk memenuhi kepentingan peribadi mereka atau keperluan profesional.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Georgia ialah sebuah negeri berdaulat dalam wilayah Caucasus dari Eurasia. Terletak di pantai Laut Hitam, ia disempadani di utara dan timur laut oleh Rusia, di selatan oleh Turki dan Armenia, dan ke tenggara oleh Azerbaijan.

Sarjana Undang-undang di Georgia

Baca lebih lanjut

Program undang-undang perniagaan antarabangsa

The University Of Georgia
Campus Sepenuh masa September 2019 Georgia Tbilisi

Belajar IBL akan membezakan anda daripada pelajar tuan yang lain. Tahap bahasa Inggeris anda akan bertambah baik. Anda akan mempunyai pengkhususan dalam bidang undang-undang yang semakin meningkat. Anda akan mendapat kemahiran penyelidikan dan menulis undang-undang berharga, serta kemahiran advokasi lisan - yang bernilai kepada setiap peguam! Dan, kami mempunyai banyak pilihan kursus! [+]

Ini adalah undang-undang induk yang mensasarkan bidang undang-undang yang penting dan berkembang. Ciri-ciri yang menjadikan program ini unik adalah: 1) Fokus kepada Undang-undang Perniagaan Antarabangsa; 2) Penyelidikan Undang-undang & Penulisan Kurikulum Sengit; Dan 3) pengalaman praktikal yang diperoleh oleh mahkamah dan klinik undang-undang.

Pengarah program ini dari Amerika Syarikat. Kebanyakan pensyarah kami (kira-kira ¾) mempunyai ijazah lanjutan dari universiti di Amerika Syarikat, Kanada, United Kingdom, atau Eropah Barat. Kami telah menggunakan kaedah pengajaran yang sama dengan yang digunakan dalam bidang kuasa ini, dengan menekankan pada kelas interaktif, di mana pelajar digalakkan untuk mengambil bahagian secara aktif, serta kaedah kajian kes, yang memberi tumpuan kepada menganalisis keputusan kehakiman. ... [-]