Filter
Sarjan Undang-undang
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Undang-undang dalam Hak Digital 2020

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Sarjana Undang-undang dalam Hak Digital

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Hak Digital

Universidad de Leon

Kami melatih para profesional yang khusus dalam bidang Undang-undang Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital, yang akan bertindak balas terhadap cabaran baru yang diha ... [+]

Mengenai

Kami melatih para profesional yang khusus dalam bidang Undang-undang Keselamatan Siber dan Alam Sekitar Digital, yang akan bertindak balas terhadap cabaran baru yang dihadapi oleh Undang-undang berdasarkan pendahuluan yang diperoleh daripada teknologi komunikasi dan maklumat baru.

Diarahkan terutamanya kepada Siswazah dalam Kejuruteraan Undang-Undang dan Komputer, tetapi juga terbuka kepada sarjana dan profesional yang berkaitan yang ingin membuktikan pengalaman mereka dengan ijazah sarjana muda universiti.

Jika anda berminat untuk belajarKetahui dan mengurus aspek teknikal Keselamatan Siber.Ketahui dan ketahui bagaimana menerapkan langkah-langkah perlindungan untuk kebebasan asas dan hak yang berkaitan dengan persekitaran digital.Menyelaras dan merancang, dari perspektif pelbagai disiplin, pengurusan risiko siber dalam organisasi dan syarikat.Ketahui dan ketahui cara menerapkan prinsip dan asas asas tanggungjawab undang-undang dan sosial syarikat dalam persekitaran digital.Ketahui bagaimana untuk mengenal pasti kelemahan dan merancang insiden siber yang berkaitan dengan pengurusan maklumat teknikal.Apa yang kami tawarkan kepada andaAmalan kurikulum dalam entiti prestij maksimum.Latihan Pelbagai DisiplinRespons terhadap cabaran baru yang dihadapi oleh Undang-undang berdasarkan pendahuluan yang diperoleh daripada teknologi maklumat.Meningkatkan kemungkinan pekerjaan yang layak.Pertunjukan profesional... [-]
Sepanyol León
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu