LAWSTUDIES

Sarjana Undang-undang di Amerika Mumbai di India 2020/2021

Mumbai merupakan sebuah bandar yang menarik dan pelbagai, hab kewangan dengan pelbagai budaya, seni, dan institusi pendidikan yang cemerlang. Ia merupakan lokasi popular untuk kajian LLM, untuk kedua-dua pelajar antarabangsa dan domestik.

Untuk LLM di Mumbai, pelajar memilih bidang tumpuan, beberapa contoh yang undang-undang alam sekitar, hak asasi manusia, undang-undang perniagaan, harta intelek, dan undang-undang perlembagaan dan pentadbiran. Untuk LLM di Mumbai, panjang program berbeza-beza mengikut kajian, tetapi panjang purata untuk pengajian sepenuh masa adalah kira-kira dua tahun. Pelajar memperoleh LLM di Mumbai akan mengalami kurikulum mencabar yang merangkumi kursus yang ketat, seminar, ceramah, dan tesis akhir atau disertasi. Pelajar yang mengikuti LLM dalam Mumbai akan belajar permohonan praktikal teori kepada isu-isu dunia sebenar melalui kursus-kursus yang memberi tumpuan kepada proses kehakiman, undang-undang perlembagaan, dan penyelidikan di India dan di peringkat antarabangsa.

Sila lihat LLM dalam pilihan Mumbai di bawah dan mengambil langkah seterusnya ke arah mencapai matlamat peribadi dan profesional anda!

Hasil Filter

Tuan universiti dalam undang-undang dan ekonomi (emel)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
LLM
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Sarjana Eropah dalam program Ekonomi (EMLE) Undang-undang dan menawarkan peluang yang unik untuk kajian antara disiplin undang-undang dan ekonomi di dua atau tiga universiti E ...

Baca lebih lanjut