LAWSTUDIES

Sarjana Undang-undang di Israel 2020/2021

Israel telah menarik pelancong dari seluruh dunia untuk mengalami negara ini menarik. Selain sebagai destinasi pelancongan, Israel mempunyai beberapa program-program akademik yang sangat baik, termasuk ijazah lanjutan dalam undang-undang. Satu LLM di Israel adalah benar-benar satu peluang yang unik untuk mengalami sebuah negara yang mempunyai kepentingan dalam dan begitu banyak kepentingan sejarah dan agama kepada begitu ramai orang. Satu LLM di Israel boleh wujudkan lebih banyak daripada kemajuan profesional dan akademik, tetapi juga budaya, peribadi, dan pertumbuhan intelek.

Terdapat beberapa program untuk LLM di Israel yang sangat baik dalam kualiti dan dibantu oleh pakar dan fakulti profesional. LLM dalam program Israel pada umumnya terdiri daripada kursus yang ketat yang mencabar pelajar melalui kajian kes, peperiksaan teori dan amalan, dan simulasi kes.Terdapat beberapa bidang pengkhususan yang sesuai dengan keperluan dan kepentingan kebanyakan pelajar, seperti ekonomi, cukai, undang-undang paten, undang-undang antarabangsa, undang-undang perniagaan, dan hak asasi manusia.

Ketahui lebih lanjut mengenai satu LLM di Israel dengan mencari melalui program-program di bawah. Anda boleh mencari apa yang anda telah mencari!

Hasil Filter

Tuan universiti dalam undang-undang dan ekonomi (emel)

University of Hamburg, Institute of Law & Economics
LLM
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Sarjana Eropah dalam program Ekonomi (EMLE) Undang-undang dan menawarkan peluang yang unik untuk kajian antara disiplin undang-undang dan ekonomi di dua atau tiga universiti E ...

Baca lebih lanjut

LL.M. dalam Undang-undang Antarabangsa dan Hak Asasi Manusia

The Hebrew University of Jerusalem
LLM
<
Sepenuh Masa
<
2 semester
English
Kampus

Program LL.M dalam Hak Asasi Manusia dan Undang-Undang Antarabangsa menawarkan kursus pengajian yang kaya dan maju dalam bidang yang merupakan bahagian penting dari reputasi k ...

Baca lebih lanjut