Filter
Sarjan Undang-undang
Jerman Lüneburg Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika Lüneburg di Jerman 2019

A LL.M. khusus ijazah membolehkan peguam untuk meningkatkan atau menukar kepakaran mereka dalam satu kawasan tertentu undang-undang. Mempunyai kepekatan khas di kawasan tertentu boleh membuka peluang-peluang baru.

An LLM adalah ijazah undang-undang pasca siswazah yang dikejar oleh pelajar yang ingin pakar dalam bidang tertentu undang-undang. Graduan yang mempunyai latihan khusus ini sering layak untuk bekerja dalam persekitaran undang-undang global.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana Undang-undang di Amerika Lüneburg di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Jerman
Lüneburg
Jenis pengajian
Secara
Leuphana University of Luneburg

... [+]

Terbaik Sarjana Undang-undang di Amerika Lüneburg di Jerman. [-]
Jerman Lüneburg
April 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Leuphana University of Luneburg

Program pengajian sarjana dua tahun ini memfokuskan kepada undang-undang ekonomi antarabangsa dan telah dikembangkan bersama oleh University of Glasgow di Scotland dan Le ... [+]

Program pengajian sarjana dua tahun ini memfokuskan kepada undang-undang ekonomi antarabangsa dan telah dikembangkan secara bersama oleh Universiti Glasgow di Scotland dan Leuphana University of Lüneburg .

LATAR BELAKANG DAN AIMS

Mengintegrasikan undang-undang ekonomi awam dan swasta, program ini menyatukan dua bidang undang-undang yang sering diliputi secara bebas dalam kesusasteraan undang-undang dan juga dalam pengajaran. Bahagian ini akan diatasi dalam rangka program ini untuk menyediakan pelajar dengan pendekatan holistik terhadap undang-undang ekonomi antarabangsa yang menyifatkan bidang ini sebagai amalan. Program ini bertujuan untuk menyampaikan penglibatan yang luas, saintifik dan mendalam dengan pemain dan struktur undang-undang ekonomi antarabangsa (tahun pertama kajian di Lüneburg) dan juga untuk memudahkan pengkhususan tambahan dalam salah satu subjek teras undang-undang ekonomi antarabangsa seperti Korporat... [-]

Jerman Lüneburg
October 2019
Sepenuh masa
2 - 3 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu