LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Undang-undang dalam Jurisprudens in Middelburg Belanda

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Middleburg mempunyai beberapa universiti terkenal di Belanda seperti University College Roosevelt. Universiti ini dikenali kerana kualiti pendidikan dan program-program yang pelbagai. Selain itu, ini merupakan sebuah bandar yang tenang dan indah, sesuai untuk hidup.

Terbaik Sarjana Undang-undang dalam Jurisprudens in Middelburg di Belanda

1 Hasil dalam Jurisprudens, Middelburg Filter

Sarjana dalam Penyelidikan Undang-Undang

Utrecht University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Belanda Utrecht Middelburg + 1 lagi

Adakah anda berpeluang melengkapkan program peringkat sarjana secara mendalam dalam undang-undang yang melangkaui tempoh satu tahun standard? Sarjana Penyelidikan Undang-undang dua tahun di Utrecht University mungkin pilihan yang tepat untuk anda!