Sarjana Undang-undang di Kazakhstan

Terbaik Sarjana Undang-undang di Kazakhstan 2019

LLM

Semakin ramai orang telah menemui Kazakhstan untuk perniagaan, perjalanan, dan kajian. Ia adalah satu peluang yang unik untuk mengalami direndam dalam budaya dengan memperoleh ijazah undang-undang siswazah. Pelajar akan menghadapi penduduk tempatan yang mesra dan ramah, bandar-bandar moden, perkampungan yang menarik, dan pemandangan yang indah. Satu LLM di Kazakhstan boleh membuktikan untuk menjadi satu pengalaman yang seronok dan intelektual merangsang.

Pelajar pendapatan LLM dalam Kazakhstan boleh mengharapkan kurikulum mencabar yang biasanya terdiri daripada kerja kursus, penyelidikan, dan tesis sarjana. Beberapa LLM dalam program Kazakhstan akan mengambil perspektif antarabangsa, manakala yang lain boleh berhubung undang-undang dari perspektif Asia Tengah. Pelajar yang mengikuti sesuatu LLM di Kazakhstan akan memberi tumpuan kepada kawasan tertentu kepentingan, mendapat kepakaran yang diperlukan untuk memajukan kerjaya mereka ke tahap yang seterusnya.

Semak imbas tawaran program di bawah dan anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai satu LLM di Kazakhstan. Ijazah anda di luar sana menunggu untuk anda!

Baca lebih lanjut

Program LL.M

KIMEP University
Campus September 2019 Kazakhstan Almaty

LL.M dalam undang-undang antarabangsa adalah program ijazah satu tahun yang menyediakan pengetahuan khusus undang-undang antarabangsa untuk pengamal undang-undang dan perniagaan yang terlibat dalam urus niaga undang-undang merentas sempadan. [+]

Mengenai LL.M

LL.M dalam undang-undang antarabangsa adalah program ijazah satu tahun yang menyediakan pengetahuan khusus undang-undang antarabangsa untuk pengamal undang-undang dan perniagaan yang terlibat dalam urus niaga undang-undang merentas sempadan. KIMEP University mencipta LL.M dalam undang-undang antarabangsa yang mengiktiraf keperluan untuk meneruskan pendidikan undang-undang di pasaran Kazakhstan. Kurikulum ini dibangunkan untuk memberi para pelajar peluang untuk meningkatkan tahap kemahiran praktikal mereka sambil mendalami pengetahuan undang-undang teori mereka. Pelajar memperoleh kemahiran untuk membaca dan mentafsir teks undang-undang, secara kritis meneliti dasar asas peraturan undang-undang, dan menyediakan hujah bertulis dan lisan berdasarkan alasan yang betul. Kurikulum itu membentangkan kursus-kursus konvensional yang umumnya terdapat dalam kursus LL.M di seluruh dunia dengan mereka yang menangani rejim undang-undang tertentu Kazakhstan yang merupakan prasyarat bagi pelaburan langsung asing.... [-]