Filter
Sarjan Undang-undang
Kepulauan Cayman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di Kepulauan Cayman 2019

Sarjana Muda Undang-undang yang dikenali sebagai LL.M. itu, adalah lanjutan ijazah undang-undang siswazah. Calon-calon sering sudah mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan berminat untuk melanjutkan pelajaran undang-undang. Mendapatkan gelar LL.M. mempunyai beberapa kelebihan yang nyata.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Kepulauan Cayman adalah wilayah British di Laut Caribbean. Pelbagai program pengajian tinggi yang ada di sepanjang rantaian tiga pulau, termasuk sebuah sekolah perubatan, sekolah veterinar, dan pelbagai jenis sarjana muda dan ijazah sarjana boleh didapati di kedua-dua universiti awam dan swasta.

Sarjana Undang-undang di Kepulauan Cayman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Truman Bodden Law School

Dapatkan Master of Laws (LL.M) atau Diploma Pascasiswazah (PGDip) dalam Kewangan Antarabangsa di pusat kewangan kelima terbesar dunia, yang terkenal dengan kepakarannya d ... [+]

Terbaik Sarjana Undang-undang di Kepulauan Cayman 2019.

Dapatkan Master of Laws (LL.M) atau Diploma Pascasiswazah (PGDip) dalam Kewangan Antarabangsa di pusat kewangan kelima terbesar dunia, yang terkenal dengan kepakarannya dalam sektor perkhidmatan kewangan dan rangka kerja perundangan dan piawaian pematuhan antarabangsa.

Pelajar yang berjaya akan lulus dengan Master of Laws atau Diploma Pascasiswazah dalam Kewangan Antarabangsa dari University of Liverpool, yang akan membolehkan anda meningkatkan prospek kerjaya anda dalam pelbagai sektor.

Garis besar program

LL.M dan PGDip dalam 'Kewangan Antarabangsa: Undang-undang dan Peraturan' adalah kelayakan pascasiswazah baru yang ditawarkan, bersekutu dengan University of Liverpool, oleh Truman Bodden Law School , Grand Cayman.... [-]

Kepulauan Cayman Cayman Islands Online
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu