Filter
Sarjan Undang-undang
Kepulauan Cayman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Undang-undang di Kepulauan Cayman 2019

Sarjana Muda Undang-undang yang dikenali sebagai LL.M. itu, adalah lanjutan ijazah undang-undang siswazah. Calon-calon sering sudah mempunyai ijazah pertama dalam undang-undang dan berminat untuk melanjutkan pelajaran undang-undang. Mendapatkan gelar LL.M. mempunyai beberapa kelebihan yang nyata.

Satu LLM membolehkan anda secara sah tussles arbitraj dalam mana-mana bidang pengkhususan kerjaya. A Sarjana Undang-undang memberikan kekayaan pengetahuan, kebanyakan orang yang lulus dari ijazah ini boleh menjadi pakar dalam mana-mana bidang pertahanan undang-undang.

Kepulauan Cayman adalah wilayah British di Laut Caribbean. Pelbagai program pengajian tinggi yang ada di sepanjang rantaian tiga pulau, termasuk sebuah sekolah perubatan, sekolah veterinar, dan pelbagai jenis sarjana muda dan ijazah sarjana boleh didapati di kedua-dua universiti awam dan swasta.

Sarjana Undang-undang di Kepulauan Cayman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Truman Bodden Law School

Dapatkan Master of Laws (LL.M) atau Diploma Pascasiswazah (PGDip) dalam Kewangan Antarabangsa di pusat kewangan kelima terbesar dunia, yang terkenal dengan kepakarannya d ... [+]

Terbaik Sarjana Undang-undang di Kepulauan Cayman 2019. Garis besar program

LL.M dan PGDip dalam 'Kewangan Antarabangsa: Undang-undang dan Peraturan' adalah kelayakan pascasiswazah baru yang ditawarkan, bersekutu dengan University of Liverpool, oleh Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Program-program ini menyediakan latihan undang-undang yang canggih dan ditawarkan oleh pasukan syarahan Truman Bodden Law School berpengalaman, bersama-sama dengan sumber dan kepakaran yang luas dari The University of Liverpool.

Dua trek pengajian ditawarkan: LL.M atau Diploma Lepasan Ijazah dalam Kewangan Antarabangsa: Undang-undang dan Peraturan.

Program-program ini direka untuk memenuhi keperluan individu-individu yang mencari pengetahuan undang-undang canggih mengenai kewangan dan peraturan antarabangsa di dalam dan tanpa profesion undang-undang.... [-]

Kepulauan Cayman Cayman Islands Online
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu