LAWSTUDIES

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Hak Asasi Manusia di Belanda 2021

A LL.M. khusus ijazah membolehkan peguam untuk meningkatkan atau menukar kepakaran mereka dalam satu kawasan tertentu undang-undang. Mempunyai kepekatan khas di kawasan tertentu boleh membuka peluang-peluang baru.

Rakyat, bahasa, dan budaya Belanda disebut sebagai "Belanda ". Sebuah negara Eropah moden hari ini, Belanda dipelihara watak sangat antarabangsanya dan terkenal kerana mentaliti liberal. Belanda mempunyai banyak universiti. Negara ini baru-baru ini telah ditukar tajuk mereka sendiri ke dalam sistem sarjana muda / sarjana.Terdapat dua jenis universiti: Akademik (memberi tumpuan lebih kepada pengetahuan teori, aka "Universiteit ") atau Sains Gunaan (memberi tumpuan lebih pada pengetahuan praktikal, aka "Hogeschool ")

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Undang-undang Hak Asasi Manusia di Belanda

3 Hasil dalam Undang-undang Hak Asasi Manusia, Belanda Filter

LLM dalam Undang-undang Hak Asasi Antarabangsa

University of Groningen
LLM
01 Sep 2021
<
Sepenuh Masa
01 Mei 2021
English
Kampus

LLM dalam program Undang-undang Hak Asasi Manusia Antarabangsa menawarkan pendekatan luas kepada hak asasi manusia. Oleh itu, pengkhususan dalam pengertian paling luas: ia mer ...

Baca lebih lanjut

LLM Kajian Lanjutan dalam Undang-Undang Hak Asasi Manusia Eropah dan Antarabangsa

Leiden University
LLM
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Master dalam Hukum Hak Asasi Manusia Eropah dan Antarabangsa memberikan kewujudan bersama dan interaksi pelbagai kebanggaan mekanisme hak asasi manusia dengan mengkaji mereka ...

Baca lebih lanjut

LLM Kajian Lanjutan di Hak Kanak-kanak Antarabangsa

Leiden University
LLM
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Sifat-sifat diskriminasi pelbagai lapisan dan undang-undang hak kanak-kanak memerlukan pengetahuan pakar untuk dapat menilai makna dan implikasinya untuk kedudukan anak-anak.

Baca lebih lanjut