Filter
Sarjan Undang-undang
Amerika Syarikat Ohio Cleveland Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Cleveland Amerika Syarikat 2019

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

"LLM Kriminologi menyediakan anda dengan asas perundangan atau latar belakang dalam mempertahankan penjenayah manakala memujuk juri bahawa mereka tidak bersalah atas perbuatan salah mereka. Sebaik sahaja anda layak, orang sering akan merujuk kepada anda sebagai lambang minda undang-undang. "

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Cleveland, Ohio bermula sebagai pusat pembuatan dan hari ini adalah paling dikenali untuk perumahan Rock dan Roll Hall of Fame. Ia mempunyai agak beberapa kolej, universiti dan pusat penyelidikan.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Cleveland di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Cleveland

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Ohio
Cleveland
Jenis pengajian
Secara
Case Western Reserve University School of Law

Memberi tumpuan kepada undang-undang antarabangsa jenayah dan prosedur, undang-undang kemanusiaan antarabangsa dan undang-undang keselamatan negara. externship semester k ... [+]

LLM dalam Undang-undang Jenayah Antarabangsa - untuk kedua-dua graduan asing dan Amerika Syarikat

Diajar oleh pakar-pakar terkemuka dalam bidang ini, program ini menyediakan pelajar yang memegang ijazah dalam undang-undang yang mempunyai pengetahuan yang mendalam mengenai undang-undang antarabangsa jenayah dan prosedur, undang-undang kemanusiaan antarabangsa dan undang-undang keselamatan negara. Ia akan melengkapkan mereka untuk mengamalkan undang-undang jenayah antarabangsa sebelum tribunal antarabangsa atau mahkamah negara. Program selama setahun bertugas di sekolah undang-undang kita, tetapi pelajar mempunyai pilihan untuk mengambil semester kedua di tribunal antarabangsa. Ijazah ini juga disediakan untuk pelajar Amerika pada separuh masa lebih dua tahun.... [-]

Amerika Syarikat Cleveland
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu