LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Cleveland Amerika Syarikat 2019

Satu LL.M. adalah langkah pertama ke arah ahli akademik di banyak negara. Ia membentangkan banyak peluang untuk pakar dalam bidang tertentu atau untuk menjalankan penyelidikan menyeluruh. Ia juga boleh membuktikan bermanfaat dalam memperoleh ijazah doktor falsafah dalam tahap undang-undang.

"LLM Kriminologi menyediakan anda dengan asas perundangan atau latar belakang dalam mempertahankan penjenayah manakala memujuk juri bahawa mereka tidak bersalah atas perbuatan salah mereka. Sebaik sahaja anda layak, orang sering akan merujuk kepada anda sebagai lambang minda undang-undang. "

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Cleveland, Ohio bermula sebagai pusat pembuatan dan hari ini adalah paling dikenali untuk perumahan Rock dan Roll Hall of Fame. Ia mempunyai agak beberapa kolej, universiti dan pusat penyelidikan.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Cleveland di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Cleveland Filter

LLM dalam undang-undang jenayah antarabangsa

Case Western Reserve University School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Cleveland + 1 lagi

Memberi tumpuan kepada undang-undang antarabangsa jenayah dan prosedur, undang-undang kemanusiaan antarabangsa dan undang-undang keselamatan negara. externship semester kedua untuk pelajar bermula pada musim gugur semester.