LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Ohio Amerika Syarikat 2019

LLM atau Sarjana Undang-Undang menyediakan pengenalan kepada bidang-bidang baru yang menarik kepada mereka dan juga peluang untuk terus pakar dalam bidang amalan mereka dan biasanya terhad kepada mereka yang mencapai status penghormatan dalam pengajian undang-undang mereka sebelum ini.

Kajian akademik keadilan jenayah termasuk bagaimana sistem keadilan pidana bekerja melalui mahkamah, lembaga penguatkuasaan hukum, dan fasilitas pengawasan. Ia juga meliputi teori-teori tingkah laku jenayah. Pelajar yang ingin bekerja dalam penguatkuasaan undang-undang mungkin mendapat manfaat daripada mengkaji bidang ini.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Ohio di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Ohio Filter

LLM dalam undang-undang jenayah antarabangsa

Case Western Reserve University School of Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Cleveland + 1 lagi

Memberi tumpuan kepada undang-undang antarabangsa jenayah dan prosedur, undang-undang kemanusiaan antarabangsa dan undang-undang keselamatan negara. externship semester kedua untuk pelajar bermula pada musim gugur semester.