LAWSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Birmingham United Kingdom 2019

LLM adalah Latin untuk Legum diploma, Master menandakan Undang-Undang. Master kami (LL.M.) Program Undang-Undang Undang-undang di Amerika adalah satu program siswazah selama setahun. Graduan undang-undang asing yang berjaya menamatkan program ini akan dianugerahkan ijazah "LL.M. dalam Undang-undang Amerika."

"LLM Kriminologi menyediakan anda dengan asas perundangan atau latar belakang dalam mempertahankan penjenayah manakala memujuk juri bahawa mereka tidak bersalah atas perbuatan salah mereka. Sebaik sahaja anda layak, orang sering akan merujuk kepada anda sebagai lambang minda undang-undang. "

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Birmingham menempatkan enam universiti, kolej terbesar pelajaran di UK, tiga sekolah perniagaan dan tiga kolej pendidikan agama. Ia tidak hairanlah ia adalah bandar kedua paling ramai penduduk British, selain daripada London.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah di Amerika Birmingham di UK

2 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Birmingham Filter

LLM dalam Undang-undang Antarabangsa: Jenayah, Keadilan dan Hak Asasi Manusia

University of Birmingham - College of Arts and Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Birmingham + 1 lagi

Bagi mereka yang mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang struktur yang semakin global yang mentadbir keadilan jenayah serta isu-isu halus yang mencabar struktur keadilan jenayah, kursus ini menawarkan peluang pembelajaran yang unik dan merupakan pilihan yang sangat baik bagi mereka yang mencari peluang hukum di seluruh dunia.

LLM dalam Undang-Undang Jenayah dan Keadilan Jenayah

University of Birmingham - College of Arts and Law
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Birmingham + 1 lagi

Pathway ini Pathway kekuatan penyelidikan lama Law School Birmingham dalam bidang undang-undang jenayah dan keadilan jenayah. Undang-undang Jenayah berkenaan dengan penegasan kuasa yang paling berpotensi invasif oleh negara: jika anda gagal mematuhi undang-undang, anda akan dihukum. Pathway menyediakan analisa holistik terhadap proses jenayah melalui analisis undang-undang, dasar falsafah dan pengoperasiannya dalam amalan.