Filter
Sarjan Undang-undang
United Kingdom England Canterbury Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah in Canterbury United Kingdom 2019

LLM atau Sarjana Undang-Undang menyediakan pengenalan kepada bidang-bidang baru yang menarik kepada mereka dan juga peluang untuk terus pakar dalam bidang amalan mereka dan biasanya terhad kepada mereka yang mencapai status penghormatan dalam pengajian undang-undang mereka sebelum ini.

Keadilan jenayah adalah bidang pengajaran di mana pelajar mempelajari sistem keadilan jenayah, hukum jenayah, dan teori mengenai tingkah laku jenayah. Subjek ini memberi manfaat kepada sesiapa yang ingin memasuki kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Canterbury adalah bandar gereja bersejarah, dan nama yang bermakna "orang Kent 's kubu kuat ". Ia adalah rumah kepada empat universiti dan beberapa institusi pendidikan tinggi lain yang merangkumi 25% daripada penduduk dewasa di Canterbury.

Sambilan Sarjana Undang-undang dalam Keadilan Jenayah in Canterbury di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Canterbury

Ijazah
Lokasi
United Kingdom
England
Canterbury
Jenis pengajian
Secara
University of Kent, Kent Law School

Keadilan Jenayah Antarabangsa akan menjadi kepentingan khusus bagi mereka yang bekerja, berniat untuk bekerja, atau mempunyai kepentingan dalam bidang keadilan jenayah an ... [+]

The Kent LLM (dan program Diploma yang berkaitan) membolehkan anda memperluas dan memperdalam pengetahuan dan pemahaman anda tentang undang-undang dengan mengkhususkan diri dalam satu atau lebih bidang yang berbeza.

Gambaran keseluruhan

Berikutan Pathway dalam Keadilan Jenayah Antarabangsa membolehkan anda membangunkan pemahaman kritikal mengenai operasi keadilan jenayah antarabangsa dan transnasional, terutamanya dalam konteks yang dianggap kontroversial atau dalam keadaan evolusi. Anda belajar tentang instrumen dan institusi undang-undang utama yang menyediakan kerjasama antarabangsa dan pendakwaan jenayah antarabangsa, transnasional dan nasional serta kesan hak asasi manusia dan menggabungkannya dengan pantulan kritikal konteks yang lebih luas dan keberkesanan undang-undang.... [-]

United Kingdom Canterbury
Sept. 2019
English
Sambilan
12 - 28 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu